Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Εξασφαλισμένη η πρόκριση για το Μαρόκο, παλεύει η Νότιος Αφρική.

Στις 19:00, στο Στάδιο Αλ-Σαλάμ του Κάιρου και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου για το Κόπα Άφρικα διεξάγεται η αναμέτρηση Νότιος Αφρική – Μαρόκο.

Οι Νοτιοαφρικάνοι μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Ακτή Ελεφαντοστού με 1-0, επικράτησαν της Ναμίμπιας με 1-0 και έμειναν μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης. Ήταν καλύτεροι των αντιπάλων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αφού γλίτωσαν το 0-1 με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή, ο Ζουνγκού σκόραρε το νικητήριο γκολ στο 68’ με κεφαλιά από κόρνερ κι ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε τραγική έξοδο. Στη συνέχεια είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Το Μαρόκο, μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 1-0 επί της Ναμίμπια, επικράτησε και της Ακτής Ελεφαντοστού με 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Δεν έχει εξασφαλίσει την 1η ούτε τη 2η θέση στον όμιλο, όμως οι 6 πόντοι που έχει μαζέψει θα το τοποθετήσουν σίγουρα μέσα στις 4 καλύτερες τρίτες ομάδες, στην χειρότερη περίπτωση. Απέναντι στους Ιβοριανούς δημιούργησε αλλά και δέχθηκε σημαντικές ευκαιρίες, με τον Εν-Νεσιρί να είναι καθοριστικός με το τέρμα που πέτυχε στο 23’.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Νότιος Αφρική – Μαρόκο με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ