Τελικός για τη 2η θέση

Τελικός για τη 2η θέση

Οι Σενεγαλέζοι προκρίνονται με ισοπαλία απέναντι στην Κένυα.

Στις 22:00, στο Στάδιο 30 Ιούνη του Κάιρου και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου αναμετρώνται Κένυα και Σενεγάλη.

Οι Κενυάτες μετά την εύκολη ήττα από την Αλγερία στην πρεμιέρα, αντέδρασαν και νίκησαν την Τανζανία 3-2 σε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι. Βρέθηκαν να χάνουν 0-1 μόλις στο 6ο λεπτό, ισοφάρισαν με τον Ολούνγκα στο 39’, αλλά ένα λεπτό αργότερα δέχθηκαν κι άλλο τέρμα. Κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ στο 2ο ημίχρονο με γκολ του Ομόλο στο 62’ και του Ολούνγκα (ξανά) στο 80’. Με νίκη επί της Σενεγάλης προκρίνονται στην επόμενη φάση, ενώ με ισοπαλία ή ήττα θα περιμένουν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομίλων για να δουν αν θα προκριθούν ως μία από τις καλύτερες τρίτες.

Η Σενεγάλη, μετά την επιβλητική νίκη της πρεμιέρας με 2-0 επί της Τανζανίας, ηττήθηκε από την Αλγερία με 1-0 για τη 2η αγωνιστική. Ισορροπημένη η αναμέτρηση με τους Σενεγαλέζους να έχουν περισσότερες τελικές, όχι όμως και την ψυχραιμία για να σκοράρουν. Το έπραξε ο Μπελαϊλί στο 49΄ και στη συνέχεια δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, παρότι είχαν στη σύνθεσή τους τον Μανέ. Προκρίνονται στους 16 και με ισοπαλία, ενώ με ήττα θα περιμένουν τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Κένυα – Σενεγάλη με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ