Ντέρμπι στην πρωτεύουσα!

Ντέρμπι στην πρωτεύουσα!

Τοπικό ντέρμπι στο Ελσίνκι ανάμεσα στην Χέλσινγκφορς και την πρωταθλήτρια Ελσίνκι.

Στις 18:30, στην Τέλια-5 αρένα της πρωτεύουσας της Φινλανδίας διεξάγεται η αναμέτρηση Χέλσινγκφορς – Ελσίνκι για την 16η αγωνιστική του εθνικού πρωταθλήματος.

Η Χέλσινγκφορς βρίσκεται στην 8η θέση με 15 βαθμούς σε 12 παιχνίδια. Μακριά (+8) από τις θέσεις υποβιβασμού, αλλά μακριά (-8)και από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Την Κυριακή πήρε ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Λάχτι, η οποία ήταν η 5η στα τελευταία 7 παιχνίδια της. Ενδιάμεσα επικράτησε εντός έδρας της Βάασα και της Σεϊναγιοέν με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα, με τελευταία της ήττα στις 3 Μαϊου στο Ροβανιέμι.

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Ελσίνκι έχει πιο δύσκολο έργο φέτος, αφού βρίσκεται στην 4η θέση με 22 βαθμούς, σε 15 παιχνίδια. Στο -3 από την κορυφή, αλλά με 3 παιχνίδια περισσότερα!
Το Σάββατο γκέλαρε ξανά με το 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Κουόπιο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Μάριεχαμν. Δίχως άλλα περιθώρια απωλειών οι πρωταθλητές αν θέλουν να επιστρέψουν στο θρόνο τους.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Χέλσινγκφορς – Ελσίνκι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ