Δράση στο Europa League!

Δράση στο Europa League!

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζονται οι προκριματικοί γύροι στο Europa League.

Τα δεύτερα παιχνίδια του προκαταρκτικού γύρου του Europa League διεξάγονται απόψε σε έξι χώρες.

Στις 20:30, στην Ουαλία, η Κάρντιφ Μετ FC υποδέχεται την Πρόγκρες από το Λουξεμβούργο με τους φιλοξενούμενους να είναι το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι, έχοντας κερδίσει και 1-0 στην έδρα τους στο πρώτο παιχνίδι.

Στις 20:30 στην Σαντ Τζούλια της Ανδόρας, η Ενγκορντάνι υποδέχεται τη Λα Φιορίτα από το Σαν Μαρίνο, με τους γηπεδούχους να έχουν επικρατήσει 0-1 στο πρώτο επεισοδιακό παιχνίδι.

Στις 21:00 στο Ρούναβικ των Νήσων Φερόε, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Μπαλιμένα Γιουνάιτεντ από τη Βόρειο Ιρλανδία, με τους Βρετανούς να έχουν επικρατήσει 2-0 στον πρώτο αγώνα.

Στις 21:30 στο Γιβραλτάρ η Εουρόπα FC υποδέχεται τη Σαντ Τζούλια της Ανδόρας μετά το γεμάτο 3-2 του πρώτου αγώνα στα Πυρηναία.

Στις 21:45 στο Μπέλφαστ, η Κλίφτονβιλ φιλοξενεί την Μπάρι Τάουν στο Βρετανικό ντέρμπι του γύρου. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 στην πρώτη αναμέτρηση.

Τέλος, στο Φιορεντίνο του Σαν Μαρίνο η γηπεδούχος Τρε Φιόρι αντιμετωπίζει την Κίσλαβικ από τα Νησιά Φερόε. Οι νησιώτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την έδρα τους στον πρώτο αγώνα και “καθάρισαν” ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση με την ευρεία νίκη (5-1) που πέτυχαν.

Διαβάστε στο Betarades.gr τα αναλυτικά previews και δείτε τα Προγνωστικά Europa League, τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ