«Πετάει» η Μπόντο Γκλιμτ!

«Πετάει» η Μπόντο Γκλιμτ!

Ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή η φιλοξενούμενη.

Στις 20:00, στην Ιντίλιτι Αρένα του Όσλο, η Βαλερένγκα υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Νορβηγικού πρωταθλήματος.

Η Βαλερένγκα βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους σε 13 παιχνίδια και 22-18 τέρματα. Στο -8 από την κορυφή και στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες μετά τις 16 Μάη, με το επιβλητικό 1-4 στην έδρα της 9ης Χάουγκεσουντ. Ενδιάμεσα ήρθε ισόπαλη εντός με την Σάρπσμποργκ και έχασε από Λίλεστρομ και Ρόζενμποργκ με το ίδιο σκορ (3-0).

Η Μπόντο Γκλιμτ είναι η πιο καυτή ομάδα του καλοκαιριού στη Νορβηγία. Επέστρεψε από τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων σε εξαιρετική κατάσταση και με τις νίκες επί της Στρομσγκόντσετ (2-0 εντός), της Βίκινγκ (3-4 εκτός) και της Οντ (3-0 εντός), έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Με 26 πόντους σε 12 παιχνίδια απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Μόλντε και έχει δώσει και δύο παιχνίδια λιγότερα! Ευκαιρία γι αυτή να κερδίσει έδαφος στη μάχη του τίτλου καθώς η 1η Μόλντε αγωνίζεται στην έδρα της 3ης Οντ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview Βαλερένγκα – Μπόντο Γκλιμτ και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ