Ασταμάτητη η Αίγυπτος!

Ασταμάτητη η Αίγυπτος!

Οι “φαραώ” είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και για την πρόκριση στην 8αδα.

Στις 22:00, στο Διεθνές Στάδιο του Καΐρου, η Αίγυπτος αντιμετωπίζει τη Νότιο Αφρική για τη φάση των 16 του Κόπα Άφρικα. Οι Αιγύπτιοι έκαναν περίπατο στο 1ο όμιλο της διοργάνωσης πετυχαίνοντας 3/3 νίκες και μάλιστα δίχως να δεχθούν τέρμα, ενώ φάνηκε πως μπορούν να αγωνιστούν ακόμη καλύτερα στη συνέχεια.

Στην πρεμιέρα επικράτησαν με άγχος της Ζιμπάμπουε 1-0 με τέρμα του Τρεζεγκέ και για τη 2η αγωνιστική νίκησαν το Κονγκό με 2-0, ενώ ο αντίπαλος είχε δύο δοκάρια. Αν και αδιάφοροι στην τελευταία αγωνιστική επικράτησαν και της Ουγκάντας με 2- 0. Ο ηγέτης Μο Σαλάχ σκόραρε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Οι Νοτιοαφρικανοί πήραν την τελευταία θέση για τους 16 του θεσμού, ως η 4η καλύτερη τρίτη ομάδα των ομίλων. Στην πρεμιέρα ηττήθηκαν εύκολα από την Ακτή Ελεφαντοστού με το κολακευτικό γι αυτούς 1-0 και την 3η αγωνιστική με το ίδιο σκορ από το Μαρόκο με γκολ στο 90’. Ενδιάμεσα επικράτησαν της αδύναμης Ναμίμπιας με 1-0, με τον Ζουνγκού να είναι
ο μοναδικός σκόρερ της ομάδας.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Αίγυπτος – Νότιος Αφρική με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ