Τελικός της παρηγοριάς!

Τελικός της παρηγοριάς!

Για το γόητρο και το χάλκινο μετάλλιο αναμετρώνται Αργεντινή και Χιλή.

Στις 22:00, στην Αρένα Κορίνθιανς του Σάο Πάολο, διεξάγεται ο μικρός τελικός του φετινού Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Χιλή

Η Αργεντινή του Μέσι απέτυχε μία ακόμη φορά σε ένα μεγάλο τουρνουά καθώς ξημερώματα Τετάρτης ηττήθηκε με 2-0 από τη Βραζιλία στον 1ο ημιτελικό. Στάθηκε άτυχη η αλμπισελέστε αφού είχε δύο δοκάρια στον αγώνα με Αγουέρο και Μέσι, ενώ ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία μετά το τέλος του αγώνα, δηλώνοντας πως οι διαιτητές αρνήθηκαν να δούνε το VAR σε περιπτώσεις πέναλτι για την ομάδα του. Το 2-0 διαμορφώθηκε από τη συνεργασία των δύο επιθετικών της σελεσάο Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς σκόραρε από ασίστ του Φιρμίνο στο 19’ και οι ρόλοι αντιστράφηκαν στο 71’ .

Η Χιλή, που κατέκτησε τα δύο τελευταία τρόπαια, απέτυχε να επιστρέψει στον τελικό της διοργάνωσης δεχόμενη την ήττα με 3-0 από το Περού, στο 2ο ημιτελικό, ξημερώματα Πέμπτης. Άδικος ο αποκλεισμός για τους Χιλιανούς και ακόμη πιο άδικο το τελικό σκορ, αφού δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο (19-9) και είχαν την συντριπτική κατοχή. Άστοχοι στην τελική προσπάθεια και με μεγάλα λάθη στην άμυνα, απέτυχαν να υπερασπιστούν τον θρόνο τους.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Αργεντινή – Χιλή με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ