Εκπλήσσουν οι «νησιώτες»

Εκπλήσσουν οι «νησιώτες»

Να δώσει συνέχεια στην πορεία της θέλει η πρωτάρα Μαδαγασκάρη απέναντι στο Κονγκό.

Στις 19:00, στην Αλεξάνδρεια, διεξάγεται ο τρίτος αγώνας για τη νοκ άουτ φάση των 16 στο φετινό Κόπα Άφρικα, ανάμεσα στη Μαδαγασκάρη και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Η Μαδαγασκάρη αν και συμμετείχε για πρώτη φορά σε τελική φάση Κόπα Άφρικα, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στον 2ο όμιλο, όπου και τερμάτισε 1η με 7 βαθμούς συγκομιδή! Στην πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στη Γουινέα, ανατρέποντας προσωρινά το προβάδισμα των αντιπάλων με δύο γκολ στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου. Στη συνέχεια επικράτησε του αδύναμου Μπουρουντί με 1-0 με γκολ στο 76’ και την τρίτη αγωνιστική πέτυχε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας της Νιγηρίας με 2-0!

Το Κονγκό κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση χάρη στην ευρεία νίκη που πέτυχε την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Μετά τις ήττες με 2-0 από Ουγκάντα και Αίγυπτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, διέλυσε τη Ζιμπάμπουε με 4-0 και πέρασε στους 16 ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες, χάρη στο συντελεστή τερμάτων του. Επιβλητικοί οι Κονγκολέζοι στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο, σκοράροντας μόλις 4ο λεπτό. Στη συνέχεια ανέλαβε το σκοράρισμα ο σπουδαίος επιθετικός Μπακαμπού με δύο γκολ στο 34΄και το 65’, ενώ τον χορό των γκολ έκλεισε ο Ασομπαλόνγκα στο 78’.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μαδαγασκάρη – Λ.Δ. Κονγκό με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ