Μάχη για την 8αδα

Μάχη για την 8αδα

Αλγερία εναντίον Γουινέας για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά.

Στις 22:00, στο Στάδιο 30 Ιούνη του Κάιρου, διεξάγεται ο 4ος αγώνας της νοκ άουτ φάσης των 16 στο Κόπα Άφρικα, ανάμεσα στην Αλγερία και τη Γουινέα.

Εντυπωσιακή η παρουσία των Αλγερινών στο 3ο όμιλο, όπου πέτυχαν 3/3 νίκες δίχως να δεχθούν γκολ!!! Πιο συγκεκριμένα επικράτησαν της Κένυας στην πρεμιέρα με 2-0 χάρη σε τέρματα του Μπουνετζά και του Μαρέζ, στη συνέχεια έκαμψαν την αντίσταση των ισχυρών Σενεγαλέζων με 1-0 χάρη σε τέρμα του Μπελαϊλί και έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο με το άνετο 3-0 επί της Τανζανίας, με το τελικό σκορ να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο. Σκόραρε ο Σλιμανί και ο Ουνάς (x2).

Η Γουινέα κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων, αφού με 4 βαθμούς στον 2ο όμιλο έμεινε πίσω από Μαδαγασκάρη και Νιγηρία. Ξεκίνησε άσχημα το τουρνουά, μένοντας στην ισοπαλία 2-2 με τη Μαδαγασκάρη και στη συνέχεια ηττήθηκε 1-0 από τη Νιγηρία. Έσωσε την παρτίδα με την επικράτηση 2-0 επί του Μπουρουντί την 3η αγωνιστική. Σ’ εκείνο το ματς τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα γι’ αυτή διότι οι αντίπαλοι έμειναν με 10 παίκτες από το 12ο λεπτό. Ήρωας της νίκης ο Μοχάμεντ Γιαταρά, που σκόραρε στο 25ο και το 52ο λεπτό.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Αλγερία – Γουινέα με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ