Ακλόνητο φαβορί οι Φινλανδοί!

Ακλόνητο φαβορί οι Φινλανδοί!

Μεγάλη η διαφορά δυναμικής ανάμεσα στην Ελσίνκι και την Τορσάβν.

Στις 19:00, στην Telia5 Αρένα του Ελσίνκι, η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Τορσάβν από τα Νησιά Φερόε για τον πρώτο αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου στο Champions League.

Η Ελσίνκι κυριαρχεί στη Φινλανδία, όπου πέρσι κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, το δεύτερο σερί και το 8ο στα 10 τελευταία χρόνια! Φέτος όμως τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους πρωτευουσιάνους, αφού βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 πόντους σε 16 αγώνες, την ώρα που η πρωτοπόρος Ίλβες έχει μαζέψει 28 βαθμούς σε μόλις 13 παιχνίδια. Αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, επικράτησε εκτός των Μάριεχαμν και Χέλσινγκφορς με 0-2, ενώ ενδιάμεσα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κουόπιο. Πέρσι στα προκριματικά του Champions League απέκλεισε την Βίκινγκουρ (πάλι από τα Νησιά Φερόε) στον 1ο γύρο, όμως στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Μπάτε Μπορίσοφ.

Η Τορσάβν επέστρεψε το 2018 στην κορυφή του πρωταθλήματος της χώρας της μετά από 5 χρόνια κατακτώντας τον 23ο τίτλο στην ιστορία της! Στη φετινή σεζόν κατατάσσεται 5η με συγκομιδή 30 πόντων, την ώρα που η πρωτοπόρος Βίκινγκουρ έχει 35.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ελσίνκι – Τορσάβν με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ