Διακαής πόθος οι όμιλοι!

Διακαής πόθος οι όμιλοι!

Να επιστρέψει στο προσκήνιο του θεσμού θέλει η μόνιμη πρωταθλήτρια Σκωτίας.

Στις 20:45, στο Στάδιο Ασίμ Φερχάτοβιτς της Βοσνιακής πρωτεύουσας, η Σαράγεβο φιλοξενεί τη Σέλτικ στον πρώτο αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου για το φετινό Champions League.

Το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας της κατέκτησε η Σαράγεβο την περασμένη σεζόν στη Βοσνία, τερματίζοντας πέντε πόντους πάνω από την Ζρίνσκι, που είχε κατακτήσει τον τίτλο τις τρεις προηγούμενες σεζόν. Στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο δεχόμενη ισάριθμες ήττες από την Σλοβάτσκο με 2-0 και από την Ντομζάλε με 3-2.

Η Σέλτικ έκανε περίπατο για ακόμη μία σεζόν στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα κατακτώντας τον τίτλο για 8η συνεχόμενη χρονιά και για 50η συνολικά στην ιστορίας της!!! Απέχει όμως τα τελευταία χρόνια από τους ομίλους του Champions League. Πέρσι αφού ξεπέρασε με συνολικό σκορ 3-1 την Ρόζενμποργκ στον 2ο Προκριματικό Γύρο, αποκλείστηκε από την ΑΕΚ με ισοπαλία 1-1 στη Γκλασκώβη και ήττα 2-1 στην Αθήνα. Στο πιο πρόσφατο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε έμεινε στο 0-0 με την Σεντ Γκάλεν, ενώ είχαν προηγηθεί εύκολες νίκες επί αδύναμων ομάδων.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Σαράγιεβο – Σέλτικ και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ