Δαβίδ εναντίον Γολιάθ

Δαβίδ εναντίον Γολιάθ

Μεγάλο φαβορί η Σενεγάλη απέναντι στο Μπενίν

Στις 19:00, στο Στάδιο 30 Ιούνη του Καΐρου διεξάγεται ο πρώτος προημιτελικός του Κόπα Άφρικα, ανάμεσα στη Σενεγάλη και το Μπενίν.

Οι Σενεγαλέζοι τερμάτισαν δεύτεροι στον 3ο όμιλο με συγκομιδή 6 βαθμών. Ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους με το άνετο 2-0 επί της Τανζανίας και έκλεισαν τον όμιλο με το επίσης άνετο 3-0 επί της Κένυας.

Ενδιάμεσα ηττήθηκαν από την Αλγερία με 1-0, σε ένα παιχνίδι που δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στη φάση των 16, το Σάββατο, απέκλεισαν την Ουγκάντα με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Σαντιό Μανέ. Ο σταρ της Λίβερπουλ “έστρωσε” το δρόμο για την πρόκριση, αλλά αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 61’, ποινή που κέρδισε ο ίδιος.

Το Μπενίν τερμάτισε τρίτο στον 6ο όμιλο με συγκομιδή 3 πόντων, χάρη στις ισάριθμες ισοπαλίες που σημείωσε. Αρχικά έφερε 2-2 με την Γκάνα, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει στο τέλος, καθώς είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από μισή ώρα και στη συνέχεια έμεινε στο 0-0 απέναντι στη Γουινέα-Μπισσάου και στο Καμερούν.

Στη φάση των 16 έκανε την τεράστια έκπληξη και πέταξε εκτός διοργάνωσης ένα εκ των μεγάλων φαβορί του θεσμού, το Μαρόκο! Προηγήθηκε με τον Αντιλέχου (του Λεβαδειακού) στο 53ο λεπτό, όμως δέχθηκε την ισοφάριση στο 75’ από τον Εν-Νεσιρί. Γλίτωσε από επώδυνο αποκλεισμό όταν οι Μαροκινοί (με τον Ζιγιές) αστόχησαν σε πέναλτι στο 95ο λεπτό! Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και στη συνέχεια σε πέναλτι, όπου το Μαρόκο ήταν και πάλι άστοχο.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Σενεγάλη – Μπενίν με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ