Μάχη για μία θέση στα ημιτελικά!

Μάχη για μία θέση στα ημιτελικά!

Με φόντο τα ημιτελικά αναμετρώνται Νιγηρία και Νότιος Αφρική.

Στις 22:00, στο Διεθνές Στάδιο του Καΐρου, διεξάγεται ο δεύτερος προημιτελικός του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στη Νιγηρία και τη Νότιο Αφρική.

Οι Νιγηριανοί τερμάτισαν δεύτεροι στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης με συγκομιδή 6 πόντων. Συγκεκριμένα επικράτησαν τις δύο πρώτες αγωνιστικές των Μπουρουντί και Γουινέας με το ίδιο σκορ (1-0), αλλά ηττήθηκαν στο φινάλε των ομίλων με 2-0 από τη Μαδαγασκάρη. Άκρως συναρπαστικός ο αγώνας τους για τη φάση των 16 απέναντι στο Καμερούν, του οποίου επικράτησαν με σκορ 3-2.

Προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με τον επιθετικό Ιγκάλο, αλλά πήγαν στην ανάπαυλα πίσω στο σκορ 1-2 καθώς δέχθηκαν δύο τέρματα μέσα σε τρία λεπτά από τους Μπαχόκεν και Ενζί στο 41’ και 44’ αντίστοιχα. Στο β’ ημίχρονο όμως κατάφεραν να αναστρέψουν την κατάσταση με τον Ιγκάλο να σκοράρει ξανά στο 63’ και τον Ιβόμπι της Άρσεναλ να πετυχαίνει το καθοριστικό τέρμα τρία λεπτά αργότερα.

Την έκπληξη της διοργάνωσης πέτυχαν οι Νοτιοαφρικανοί στη φάση των 16. Αφού προκρίθηκαν με τα χίλια ζόρια από την 4ο όμιλο, όπου συγκέντρωσαν 3 πόντους χάρη στη νίκη τους επί της αδύναμης Ναμίμπια με 1-0, κατάφεραν να αποκλείσουν τους οικοδεσπότες και μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης Αιγύπτιους το Σάββατο. Αν και τεράστιο αουτσάιντερ στην αναμέτρηση στάθηκαν πολύ καλά στο γήπεδο, απειλούσαν διαρκώς και στο 85ο λεπτό βρήκαν το νικητήριο τέρμα με τον Λορτς στην αντεπίθεση.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Νιγηρία – Νότιος Αφρική με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ