Μονομαχία με φόντο τα ημιτελικά!

Μονομαχία με φόντο τα ημιτελικά!

Με διακύβευμα ένα εισιτήριο στην 4αδα αναμετρώνται Ακτή και Αλγερία.

Στις 19:00, στο Σουέζ, διεξάγεται ο 3ος προημιτελικός του φετινού Κόπα Άφρικα ανάμεσα στην Ακτή Ελεφαντοστού και την Αλγερία.

Οι Ιβοριανοί τερμάτισαν δεύτεροι στον 4ο όμιλο, πίσω από το Μαρόκο, με συγκομιδή 6 βαθμών. Επικράτησαν στην πρεμιέρα της Νοτίου Αφρικής με 1-0, ακολούθησε η ήττα από το Μαρόκο με το ίδιο σκορ και έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους με την ευρεία νίκη (4-1) επί της αδύναμης Ναμίμπιας.

Στη φάση των 16 αντιμετώπισαν το πολύ δυνατό Μάλι και χάρη σε γκολ του Ζαχά στο 76ο λεπτό πήραν την πρόκριση για την 8αδα. Τυχερή η Ακτή απέναντι στο Μάλι, το οποίο δημιούργησε 10 περισσότερες τελικές στον αγώνα και είχε την κατοχή της μπάλας.

Ασταμάτητη η Αλγερία. Συνεχίζει μόνο με νίκες και μάλιστα δίχως να έχει δεχθεί τέρμα στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει στη διοργάνωση. Συγκεκριμένα, επικράτησε της Κένυας (2-0), της Σενεγάλης (1-0) και της Τανζανίας (3-0) στον 3ο όμιλο.

Έπειτα αντιμετώπισε τη Γουινέα στη φάση των 16, απέναντι στην οποία δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Άνοιξε το σκορ με τον Μπελαϊλί στο 24ο λεπτό και πέτυχε ακόμη δύο τέρματα με τον Μαρέζ στο 57’ και τον Ουνάς στο 82’, δίνοντας χώρους στον αντίπαλο στο β’ ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε τους ανοιχτούς χώρους.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ακτή Ελεφαντοστού – Αλγερία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ