Όνειρο δίχως τέλος!

Όνειρο δίχως τέλος!

Απίθανη πορεία για τη Μαδαγασκάρη, που θα διεκδικήσει την είσοδο στην 4αδα.

Στις 22:00, στο Στάδιο Αλ-Σαλάμ του Κάιρου, διεξάγεται ο τέταρτος και τελευταίος προημιτελικός του Κόπα Άφρικα, ανάμεσα στη Μαδαγασκάρη και την Τυνησία.

Η Μαδαγασκάρη δίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της το παρών σε τελική φάση Κόπα Άφρικα και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία με την απόδοσή της. Προκρίθηκε ως πρώτη από τον 2ο όμιλο με συγκομιδή 7 βαθμών. Μέτρησε μία ισοπαλία (2-2 με τη Γουινέα) και δύο νίκες (1-0 το Μπουρουντί και 2-0 τη Νιγηρία) και στη φάση των 16 βρήκε αντίπαλο το Κονγκό.

Συναρπαστική η αναμέτρηση, κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Οι νησιώτες προηγήθηκαν δύο φορές με τον Αμάντα στο 9’ και τον Αντριατσίμα στο 77’, αλλά ισοφαρίστηκαν ισάριθμες φορές από τους Μπακαμπού στο 21’ και τον Μπέμπα στο 90’! Στην παράταση γλίτωσαν το 3ο γκολ σε πολλές περιπτώσεις και στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι.

Η Τυνησία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά φέρνοντας μόνο ισοπαλίες. Συγκεκριμένα, έμεινε στο 1-1 με την Ανγκόλα, στο 1-1 με το Μάλι και στο 0-0 με τη Μαυριτανία για τον 5ο όμιλο και προκρίθηκε ως δεύτερη.

Στη νοκ άουτ φάση των 16 αντιμετώπισε την ισχυρή Γκάνα. Χειρότερη των αντιπάλων, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Γιασίν στο 73’ αλλά ένα αυτογκόλ του Μπεντουί στο 91’ έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση. Εκεί η Τυνησία υπέφερε, αλλά κατάφερε να πάει το παιχνίδι στα πέναλτι, όπου και αποδείχθηκε πιο εύστοχη.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μαδαγασκάρη – Τυνησία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ