Ξεκινούν οι Δανοί!

Ξεκινούν οι Δανοί!

Πρεμιέρα για το Δανέζικο πρωτάθλημα της σεζόν 2019/2020.

Στις 20:00, στην MCH Arena του Χέρνιγκ, η Μίντιλαντ υποδέχεται την Έσμπιεργκ, στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στη Δανία.

Πολύ πετυχημένη η περσινή σεζόν για τη Μίντιλαντ, τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα, πίσω από την Κοπεγχάγη και κατέκτησε το κύπελλο Δανίας. Υστέρησε στα playoffs και δεν διεκδίκησε ουσιαστικά το πρωτάθλημα, παρότι μπήκε στο μίνι θεσμό μόλις στο -1 από τους πρωτευουσιάνους. Πραγματοποίησε την πιο ακριβή μεταγραφή της σεζόν στη Δανία, αποκτώντας τον Βραζιλιάνο μέσο Εβάντερ από τη Βάσκο για 2.5 εκ. ευρώ και οι άνθρωποι της ομάδας νιώθουν ότι είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για να πάρουν τον τίτλο από την Κοπεγχάγη.

Ικανοποιημένη από την περασμένη σεζόν έμεινε και η Έσμπιεργκ, καθώς αφού τερμάτισε 5η στην κανονική σεζόν, κατάφερε να αναρριχηθεί στην 3η θέση των playoffs και να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θεωρητικά, μοιάζει δύσκολο να καταφέρει να επαναλάβει την περσινή σεζόν.
Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στις 28 Ιουνίου, στο οποίο επικράτησε η Έσμπιεργκ με 0-2.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Μίντιλαντ – Έσμπιεργκ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ