Πρεμιέρα και για τους Τσέχους

Πρεμιέρα και για τους Τσέχους

Ξεκινά απόψε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν και για το Τσέχικο πρωτάθλημα.

Στις 19:00, στην Chance Arena του Γιάμπλονετς, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Μποέμιανς από την Πράγα, στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία του Τσέχικου πρωταθλήματος.

Η γηπεδούχος Γιάμπλονετς κατάφερε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προκριματικά του Europa League τερματίζοντας 4η στο περασμένο πρωτάθλημα, πολύ μακριά όμως από τους προπορευόμενους, χαρακτηριστικά στο -26 από την κορυφή. Στη μεταγραφική περίοδο έχασε τον μέσο Τράβνικ, που πήγε για 1.8 εκ. στην Σπάρτα Πράγας. Προβλημάτισε στα τρία τελευταία φιλικά προετοιμασίας, δεχόμενη ισάριθμες ήττες από Μποτοσάνι (0-2), Αρμίνια (0-4) και Ραπίντ Βιέννης (2-1).

Επεισοδιακή μεν η περασμένη σεζόν για την Μποέμιανς, με αίσιο τέλος δε. Τερμάτισε 11η στην κανονική σεζόν και στο playout που συμμετείχε κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία στην ισοβαθμία και λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων από την Πρίμπραμ. Παρά την προβληματική εικόνα της περασμένης χρονιάς, παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας ο προπονητής Χάσεκ. Στο πιο πρόσφατο φιλικό που έδωσε ηττήθηκε από τη ΛΑΣΚ με 2-1.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Γιάμπλονετς – Μποέμιανς με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ