Εκκίνηση και για τους Βούλγαρους

Εκκίνηση και για τους Βούλγαρους

Ξεκινά απόψε η σεζόν 2019/2020 για τη βουλγαρική λίγκα

Στις 18:45, στη Βράτσα, η τοπική Μπότεφ υποδέχεται την Μπερόε, στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν για το πρωτάθλημα Βουλγαρίας.

Την περασμένη σεζόν η Μπότεφ κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία με σχετική άνεση. Συμμετείχε μεν στα playout, αλλά δεν κινδύνεψε ουσιαστικά, έχοντας πάντα απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της. Με αυξημένες προσδοκίες μπαίνει στη φετινή σεζόν και στόχο τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στα τέσσερα τελευταία φιλικά προετοιμασίας που έδωσε μέτρησε μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Η Μπερόε κατάφερε να τερματίσει οριακά μέσα στην πρώτη εξάδα της κανονικής σεζόν, αλλά στα playoffs δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της έξοδος τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση. Έχει δώσει το παρών τα προηγούμενα χρόνια στο Europa League και αυτός θα είναι και ο φετινός της στόχος. Στα τρία πιο πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας της γνώρισε δύο ήττες και πέτυχε μία νίκη.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Μπότεφ – Μπερόε με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ