Με το μυαλό στο Champions League

Με το μυαλό στο Champions League

Εν μέσω των προκριματικών για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση η ΑΙΚ

Στις 17:00, στην Friends Arena της Σόλνα, η ΑΙΚ υποδέχεται την Έλφσμποργκ για την 16η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος.

Η ΑΙΚ βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους σε 15 αγώνες και συντελεστή τερμάτων 17-11. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, αφού στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια για το πρωτάθλημα μέτρησε από μία ήττα (0-2 από τη Νόρκεπινγκ), μία ισοπαλία (0-0 με τη Μάλμε) και μία νίκη (0-1 την Κάλμαρ). Την Τρίτη έκανε μακρύ ταξίδι στην Αρμενία για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Champions League. Γύρισε απογοητευμένη από την ήττα με 2-1 από την Αραράτ και πολύ κουρασμένη διότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 13ο λεπτό της αναμέτρησης, λόγω αποβολής  του Λούντστρομ. Προφανώς θα έχει σήμερα το μυαλό της και στον επαναληπτικό της Τετάρτης.

Νωχελική επέστρεψε από την διακοπή των εθνικών ομάδων η Έλφσμποργκ. Ηττήθηκε εκτός έδρας από την προτελευταία Φάλκενμπεργκ με 2-1 και στη συνέχεια ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την 11η Χέλσινμποργκ. Η ίδια κατατάσσεται 8η με 18 πόντους σε 14 παιχνίδια, χάνοντας σημαντικό έδαφος για την μάχη της Ευρώπης.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την ΑΙΚ – Έλφσμποργκ και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ