Πρεμιέρα στο Εκατερίνενμπουργκ

Πρεμιέρα στο Εκατερίνενμπουργκ

Η Ουράλ υποδέχεται την Ούφα για την 1η αγωνιστική

Στις 16:30, στο Central Stadium του Εκατερίνενμπουργκ, η τοπική Ουράλ φιλοξενεί την Ουφα στην πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2019/2020 του ρώσικου πρωταθλήματος.

Την περσινή σεζόν η Ουράλ τερμάτισε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή 38 βαθμών (10-8-12) και συντελεστή τερμάτων 33-45. Μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μακριά και από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Πανιούκοφ, Γιουσούποφ και Πογκρέμπνιακ συνθέτουν την επιθετική της γραμμή. Με δύο νίκες επί της Άστρα (2-1) και της Κράσνονταρ (2-0) τέλειωσε τα φιλικά προετοιμασίας της.

Η Ούφα παρέμεινε πολύ δύσκολα στην 1η κατηγορία. Πέρσι τερμάτισε στην 14η θέση με συγκομιδή 26 πόντων (5-11-14) και συντελεστή τερμάτων 24-34. Αναγκάστηκε να δώσει αγώνα μπαράζ για την παραμονή απέναντι στην Τομ Τομσκ, την οποία κέρδισε 2-0 εντός έδρας και στη συνέχεια ηττήθηκε εκτός με 1-0. Ξεχωρίζει στην επίθεσή της ο Νιγηριανός Ιγκμπούν. Προπονητής της ο άλλοτε δεξιός οπισθοφύλακας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Εβσέεφ. Στα πέντε τελευταία φιλικά προετοιμασίας μέτρησε τρεις ήττες και δύο νίκες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ουράλ – Ούφα με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ