Για μια θέση στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό

Σενεγαλέζοι εναντίον Τυνήσιων στον 1ο ημιτελικό του Κόπα Άφρικα.

Στις 19:00, στο Στάδιο 30 Ιούνη του Κάιρου διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στη Σενεγάλη και την Τυνησία.

Η Σενεγάλη ξεκίνησε τη διοργάνωση ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και παρότι δεν αποδίδει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, έχει καταφέρει να φτάσει ένα βήμα πριν το μεγάλο τελικό. Στον 3ο όμιλο τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς, πίσω από την Αλγερία, από την οποία έχει γνωρίσει και τη μοναδική ήττα (0-1).

Επικράτησε της Τανζανίας με 2-0 και της Κένυας με 3-0 στο πλαίσιο του ομίλου και στα νοκ άουτ παιχνίδια απέκλεισε πρώτα την Ουγκάντα και στη συνέχεια το Μπενίν στα προημιτελικά με το ίδιο σκορ (1-0). Σε αμφότερα παιχνίδια ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα και θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλα τέρματα. Σε καλή κατάσταση ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ, σκοράρει και δημιουργεί σε αυτή την πορεία.

Η Τυνησία, αφού πέρασε μετά δυσκολίας από τον 5ο όμιλο με τρεις ισοπαλίες απέναντι σε Ανγκόλα (1-1), Μάλι (1-1) και Μαυριτανία (0-0), κατάφερε να αποκλείσει στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι την Γκάνα για τη φάση των 16. Ισοφαρίστηκε στο 92ο λεπτό της κανονικής διάρκειας και υπέφερε στην παράταση, αλλά οι παίκτες της αποδείχθηκαν πολύ ψύχραιμοι στη “ρώσικη ρουλέτα”. Στα προημιτελικά είχε εύκολο έργο απέναντι στην έκπληξη του θεσμού Μαδαγασκάρη την οποία διέλυσε με 3-0.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Σενεγάλη – Τυνησία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ