Ντέρμπι κορυφής

Ντέρμπι κορυφής

Μονομαχία των δύο πρωτοπόρων στη Σουηδία.

Στις 18:30, στην Tele2 Arena της Στοκχόλμης, η γηπεδούχος Τζουργκάρντεν υποδέχεται τη Μάλμε για την 16η αγωνιστική του Σουηδικού Πρωταθλήματος.

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Τζουργκάρντεν, παραδόξως το νικηφόρο σερί 5 αγώνων που έτρεχε σταμάτησε στην έδρα της ουραγού Εσκιλστούνα, όπου έμεινε στο 1-1. Εκεί, προηγήθηκε στο 49ο λεπτό, αλλά με τη σέντρα δέχθηκε την ισοφάριση και στη συνέχεια, παρά τις ευκαιρίες της, δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο». Βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους, στο -6 από τη σημερινή της αντίπαλο, από την οποία όμως έχει δώσει έναν αγώνα λιγότερο.

Αήττητη η πρωτοπόρος Μάλμε εδώ και 13 αγωνιστικές, από τη δεύτερη εβδομάδα της σεζόν, προπορεύεται στη λίγκα με συγκομιδή 34 βαθμών (10-4-1) και βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, κάτι που επιβεβαιώθηκε και την Πέμπτη στον αγώνα για τα προκριματικά του Europa League, οπού συνέτριψε με 7-0 την Μπαλιμένα από τη Βόρειο Ιρλανδία! Για το πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Έρεμπρο, ενώ στην τελευταία της έξοδο έμεινε στο 0-0 απέναντι στην ΑΙΚ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Τζουργκάρντεν – Μάλμε και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ