Πέφτει η αυλαία της πρεμιέρας

Πέφτει η αυλαία της πρεμιέρας

Ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του ρώσικου πρωταθλήματος

Στις 20:00, στην RZD Arena της Μόσχας, η τοπική Λοκομοτίβ υποδέχεται την Ρούμπιν Καζάν στον αγώνα που κλείνει την 1η αγωνιστική του ρώσικου πρωταθλήματος.

Η Λοκομοτίβ πέρσι τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους “χρυσοφόρους” ομίλους του Champions League. Συγκέντρωσε 56 βαθμούς, 8 λιγότερους από την πρωταθλήτρια Ζενίτ, με συντελεστή τερμάτων 45-28. Ποιοτικό το ρόστερ της είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Ενθαρρυντική η εικόνα της στα φιλικά, ακόμη καλύτερη στο Super Cup Ρωσίας που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο και επικράτησε της Ζενίτ με σκορ 3-2. Προηγήθηκε με τον Σμόλοφ μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ στο 52’. Ο Αλεξέι Μίραντσουκ ήταν καθοριστικός καθώς πέτυχε δύο τέρματα στο 78 και το 81’ και χάρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στους Μοσχοβίτες. .

Απογοητευτική η περσινή σεζόν για τη Ρούμπιν, αφού τερμάτισε στην 11η θέση με 36 βαθμούς. Στο -10 από τις ευρωπαϊκές θέσεις και στο +8 από τις θέσεις των μπαράζ παραμονής. “Σφιχτή” ομάδα πέρσι, σε 30 αγωνιστικές σκόραρε μόλις 24 γκολ στη σεζόν και δέχθηκε 30. Δεν ικανοποίησε στα φιλικά προετοιμασίας, δέχθηκε τρεις ήττες στ πέντε αγώνες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Λοκομοτίβ Μόσχας – Ρούμπιν Καζάν με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ