Να αποφύγουν τις περιπέτειες

Να αποφύγουν τις περιπέτειες

Νέο ξεκίνημα για τις Χόμπρο και Άαρχους, με στόχο την εύκολη παραμονή.

Στις 20:00, στην DS Arena του Χόμπρο, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Άαρχους στον αγώνα που κλείνει το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστική για τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος Δανίας.

Περιπετειώδης η περσινή σεζόν για τη Χόμπρο, χρειάστηκε τα μπαράζ παραμονής για να διατηρηθεί στην πρώτη κατηγορία. Τερμάτισε προτελευταία στην κανονική σεζόν με 21 πόντους και 22-45 τέρματα, ενώ στον όμιλο των αρχικών playout τερμάτισε τελευταία και αναγκάστηκε να δώσει δύο έξτρα γύρους μπαράζ για να παραμείνει. Επικράτησε της Βέιλε και της Βίμποργκ σε διπλά παιχνίδια.

Στα playout αναγκάστηκε να παίξει και η Άαρχους παρότι τερμάτισε στην 9η θέση της κανονικής σεζόν με 31 πόντους και τέρματα 31-3. Εκεί δεν έχει κανένα πρόβλημα, αφενός γιατί είχε ήδη υψηλή συγκομιδή εξ αρχής, αφετέρου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο μίνι όμιλο, στον οποίο εξασφάλισε την παραμονή της με διαφορά 14 πόντων!

Κοινός ο στόχος των δύο ομάδων για τη νέα σεζόν, να αποφύγουν το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Πολύ καλή παράδοση έχει Άαρχους απέναντι στη Χόμπρο με 10 νίκες στα τελευταία 15.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Χόμπρο – Άαρχους και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ