Όλα ανοιχτά στη Μάλτα

Όλα ανοιχτά στη Μάλτα

Ρευστό το ζευγάρι Βαλέτα - Ντουντελάνζ

Στις 21:00, στο Στάδιο MFA Centenary, οι Μαλτέζοι πρωταθλητές της Βαλέτα υποδέχονται την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου Ντουντελάνζ, στον επαναληπτικό του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Συναρπαστική η εξέλιξη του πρώτου αγώνα, με τη Ντουντελάνζ να προηγείται 2-0 στο 1ο ημίχρονο με τέρματα του Μπεταϊέμπ στο 26’ και του Στολτζ στις καθυστερήσεις. Ανασυντάχθηκε η Βαλέτα στο β’ μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ του Πάκερ στο 64’ και του Μποργκ στο 70’, ενώ η αποβολή του Μάσκατ στο 89’ δεν στοίχισε. Ελαφρώς καλύτερη στον αγώνα η Ντουντελάνζ, με περισσότερες “καθαρές” ευκαιρίες, θα μπορούσε να διαχειριστεί πιο σωστά το προβάδισμά της στην επανάληψη, τώρα χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία από 3-3 και πάνω για να πάρει αυτή την πρόκριση. Πολύ επιθετική ομάδα οι νταμπλούχοι

Λουξεμβούργιοι, έχουν σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ και στα δέκα τελευταία τους παιχνίδια!
Με πρώτο στόχο την άμυνα θα παραταχθεί η Βαλέτα, που πήρε αυτό που ήθελε στον πρώτο αγώνα και η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της περσινής σεζόν στην ισοβαθμία με την Χιμπέρνιανς.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Βαλέτα – Ντουντελάνζ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ