Μιλάει η έδρα

Μιλάει η έδρα

Στο Βελιγράδι αναμένεται να καθαρίσει την πρόκριση ο Ερυθρός Αστέρας

Στις 21:45, στο Στάδιο Ράικο Μίτιτς του Βελιγραδίου, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Σουντούβα από τη Λιθουανία, στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Στον πρώτο αγώνα παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων και κυρίως των Σέρβων, δεν επιτεύχθηκε κάποιο γκολ. Ανώτερος ο Ερυθρός Αστέρας, όπως αναμενόταν, αφού είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο ζευγάρι, δεν κατάφερε να “ματώσει” τα αντίπαλα δίχτυα παρά τις 17 τελικές προσπάθειες (5 εντός εστίας) που δημιούργησε. Απείλησαν και οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους επιχειρώντας 9 σουτ, τα 3 εντός εστίας.

Η Σουντούβα βρίσκεται εν μέσω του πρωταθλήματος της χώρας της και μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια για το θεσμό, εβρισκόμενη στην 1η θέση με 42 πόντους σε 17 αγωνιστικές, στο +2 από την Ζαλγκίρις.

Το Σέρβικο πρωτάθλημα ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο, όπου ο Ερυθρός Αστέρας είναι το φαβορί να κάνει το repeat, με παίκτες γνώριμους στο ελληνικό κοινό όπως οι Μπεν και Μάριν και Κάνιας. Ακλόνητο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση οι γηπεδούχοι, θα κυνηγήσουν την υπέρβαση οι Λιθουανοί.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Σουντούβα με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ