Όλα ρευστά στο Ράζγκραντ

Όλα ρευστά στο Ράζγκραντ

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Λουντογκόρετς και Φερεντσβάρος.

Στις 20:30, στο Ράζγκραντ της Βουλγαρίας, η μόνιμη πρωταθλήτρια της χώρας την περασμένη δεκαετία, Λουντογκόρετς φιλοξενεί την Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία για τον επαναληπτικό του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Στον αγώνα της Βουδαπέστης, η Φερεντσβάρος εκμεταλλεύτηκε την έδρα της επικρατώντας με 2-1 και πήρε ένα ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού. Ισορροπημένη η αναμέτρηση στην Groupama Arena, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται πιο αποτελεσματικοί στις τελικές προσπάθειες. Προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Νγκουέν, δέχθηκαν την ισοφάριση στο 31ο από τον Σβιέρτσοκ και ανέκτησαν το προβάδισμα με γκολ του Ζούμπκοφ στο 65’.

Δεν είχαν υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο αφού το πρωτάθλημα Ουγγαρίας ξεκινά αρχές Αυγούστου. Αντιθέτως η Λουντογκόρετς το Σάββατο υποδέχθηκε την Τσάρσκο στην πρεμιέρα του βουλγαρικού πρωταθλήματος, της οποίας επικράτησε πολύ άνετα με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του έμπειρου επιθετικού Κεσερού στο 7ο και στο 66ο λεπτό. Έπειτα έκανε συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αποψινού αγώνα. Πριν τον αγώνα στην Ουγγαρία είχε επικρατήσει και στο Σούπερ Καπ Βουλγαρίας με 2-0 επί της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Λουντογκόρετς – Φερεντσβάρος με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ