Με «όπλο» την έδρα τους οι Ρουμάνοι

Με «όπλο» την έδρα τους οι Ρουμάνοι

Να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα καλείται η Κλουζ.

Στις 21:00, στο Στάδιο Κονσταντίν Ραντουλέσκου του Κλουζ, η τοπική ομάδα υποδέχεται την Αστάνα στον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Στο Καζακστάν την προηγούμενη εβδομάδα ο αγώνας ήταν πολύ ανταγωνιστικός με αμφότερες ομάδες να δημιουργούν κινδύνους στα αντίπαλα καρέ, αλλά τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να σκοράρουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 68ο λεπτό με τον Ποστνίκοφ. Η Κλουζ παρότι επιχείρησε 15 τελικές προσπάθειες προς την εστία, μόλις μία ανάγκασε σε επέμβαση τον τερματοφύλακα της Αστάνα.

Οι Καζάκοι είχαν ρεπό από το εθνικό τους πρωτάθλημα, όπου βρίσκονται στην 2η θέση, στο -1 από την Τομπόλ, από την οποία έχουν και ένα παιχνίδι περισσότερο. Εν αντιθέσει, η Κλουζ αγωνίστηκε το Σάββατο εντός έδρας απέναντι στην Πολιτέχνικα για την πρεμιέρα του ρουμάνικου πρωταθλήματος, απέναντι στην οποία έμεινε στο 1-1, με το μυαλό προφανώς στον αποψινό επαναληπτικό. Άνοιξε το σκορ με τον Ντεάκ στο 23ο λεπτό, όμως ισοφαρίστηκε στο 62’ από τον Λοσάι. Είχε προηγηθεί του αγώνα στην Αστάνα και η ήττα στο Σούπερ Καπ από την Βιτορούλ με 1-0.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Κλουζ – Αστάνα και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ