Για την υπέρβαση οι Φινλανδοί

Για την υπέρβαση οι Φινλανδοί

Η ‘Ιντερ Τούρκου καλείται να ανατρέψει το 4-1 του πρώτου αγώνα.

Στις 18:30, στο Στάδιο Βέριτας του Τούρκου, η τοπική Ίντερ υποδέχεται την Μπρόντμπι, στον επαναληπτικό αγώνα για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Europa League.

Την προηγούμενη εβδομάδα στην Κοπεγχάγη η Μπρόντμπι ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε σκορ πρόκρισης για τον αποψινό επαναληπτικό. Προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Βίλτσεκ, αλλά ισοφαρίστηκε στο 20’ και πήγε στην ανάπαυλα με το 1-1. Μπήκε ορμητικά στην επανάληψη και με γκολ του Βίλτσεκ (ξανά) στο 67’, του Τίμπινγκ στο 71’ και του Φίσκερ στο 78’ έκανε αποφασιστικό βήμα για την επόμενη φάση.

Οι Δανοί ήταν επιβλητικοί και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματός τους την Κυριακή εντός έδρας απέναντι στην Σίλκεμποργκ, της οποίας επικράτησαν εύκολα με 3-0, με τον Βίλτσεκ να σκοράρει ξανά.

Οι Φινλανδοί είχαν ρεπό το σαββατοκύριακο και παρέμειναν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 24 πόντους και τέρματα 27-19 μετά από 15 αγωνιστικές. Βρίσκονται στο -4 από την κορυφή και στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια μέτρησαν δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Ίντερ Τούρκου – Μπρόντμπι με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ