Ευκαιρία πρόκρισης για τους Ιρλανδούς

Ευκαιρία πρόκρισης για τους Ιρλανδούς

Μετά το 2-2 στη Νορβηγία, η Σάμροκ έχει τον πρώτο λόγο στο Δουβλίνο.

Στις 22:00, στο Στάδιο Τάλαγκτ του Δουβλίνου, η Σάμροκ Ρόβερς υποδέχεται τη Νορβηγική Μπραν για τον επαναληπτικό αγώνα του 1ου Προκριματικού Γύρου στο Europa League.

Συναρπαστική η αναμέτρηση την προηγούμενη Πέμπτη στη Νορβηγία, με τους Ιρλανδούς να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σε 2-2 και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης για τον επόμενο γύρο. Εντυπωσιακό το ξεκίνημα στον αγώνα, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 2-1 στο 36ο λεπτό. Άνοιξε το σκορ ο Τενίστε για την Μπραν και το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων πέτυχε με πέναλτι ο Μπερίσα, ενώ ενδιάμεσα ένα αυτογκόλ του Όρνταγκιτς έγραψε το προσωρινό 1-1. Ήρωας των Ιρλανδών στο 95’ ο Λόπες.

Ρεπό είχε το Σαββατοκύριακο η Σάμροκ Ρόβερς από το εθνικό της πρωτάθλημα, όπου κατατάσσεται 2η με 48 πόντους σε 24 παιχνίδια, εβρισκόμενη στο -8 από την πρωτοπόρο Ντάνταλκ. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, αφού στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην Ιρλανδία μέτρησε μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ρεπό είχε και η Μπραν στο Νορβηγικό πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην 6η θέση με 23 πόντους σε 15 αγωνιστικές και στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Europa League. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στη Νορβηγία, απέναντι στην πρωτοπόρο Μόλντε (1-1 εκτός) και την 11η Μιοντάλεν (0-0 εντός).

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Σάμροκ Ρόβερς – Μπραν και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ