Η ώρα του τελικού στο Κόπα Άφρικα!

Η ώρα του τελικού στο Κόπα Άφρικα!

Με φόντο το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα κοντράρονται Σενεγάλη και Αλγερία.

Στις 22:00, στο Διεθνές Στάδιο του Καΐρου, διεξάγεται ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης του Κόπα Άφρικα ανάμεσα στη Σενεγάλη και την Αλγερία.

Οι δύο ομάδες συμμετείχαν μαζί στον 3ο όμιλο του τουρνουά, με τους Αλγερινούς να επικρατούν 1-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση στις 27 Ιουνίου. Αμφότερες ομάδες δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες στο να επικρατήσουν των άλλων δύο ομάδων του ομίλου Τανζανία και Κένυα, δίχως μάλιστα να δεχθούν γκολ.

Στη φάση των 16 η Σενεγάλη απέκλεισε την Ουγκάντα με 1-0 και πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα επικράτησε και του Μπενίν στον προημιτελικό. Η Αλγερία διέλυσε τη Γουινέα με 3-0 στη φάση των 16 και στα προημιτελικά, αν και καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (1-1), χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Ακτή Ελεφαντοστού. Στα ημιτελικά και οι δύο ομάδες πανηγύρισαν δραματικές προκρίσεις.

Η Σενεγάλη επικράτησε στην παράταση της Τυνησίας με 1-0, χάρη σε αυτογκολ των αντιπάλων, ενώ η Αλγερία απέκλεισε τη Νιγηρία με κυριολεκτικό buzzer beater από τον Μαρέζ. Με το σκορ διαμορφωμένο στο 1-1, στο 95ο λεπτό της αναμέτρησης ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι σκόραρε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ και έστειλε τη χώρα του στον τελικό!

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Σενεγάλη – Αλγερία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ