Στην Τσεχία θέλει να κάνει check in για την Τουρκία

Στην Τσεχία θέλει να κάνει check in για την Τουρκία

Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα.

Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ξεκινά από την Τσεχία. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν από σήμερα check in για την Τουρκία. Αν καταφέρουν να αποκλείσουν τη Βικτόρια Πλζεν επόμενη αντίπαλός τους θα είναι η τουρκική Μπασακσεχίρ.

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι η επιστροφή στους ομίλους του Champions League μετά από δύο χρόνια. Στο σημερινό παιχνίδι θα κυνηγήσει σκορ πρόκρισης, εν όψει του αγώνα ρεβάνς, που θα γίνει σε μία εβδομάδα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός.

Με δύο νίκες ξεκίνησε τη σεζόν η Βικτόρια. Κέρδισε στο πρωτάθλημα την Όλομουτς με 3-1 και τη Λίμπερετς με 1-2. Πέρσι, αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Ρόμα και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έκανε εντυπωσιακό φίνις, κερδίζοντας με 2-1 στη Μόσχα, την ΤΣΣΚΑ και στο Πλζεν, τη Ρόμα και πήρε την τρίτη θέση. Συνέχισε στο Europa League, όπου αποκλείστηκε από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions League το καλοκαίρι του 2017 και κατάφερε να μπει στους ομίλους, αποκλείοντας την Παρτιζάν Βελιγραδίου και τη Ριέκα. Η απώλεια του Κώστα Φορτούνη, λόγω τραυματισμού, είναι σημαντική, αλλά ο αντικαταστάτης του Βαλμπουενά έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στο νικηφόρο με 3-0 φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Νότιγχαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ