Στο ασιατικό Over και σήμερα

Στο ασιατικό Over και σήμερα

Ο Λάμπρος Λυριτζής προσεγγίζει στοιχηματικά το ρωσικό πρωτάθλημα και καταθέτει τις προτάσεις του για το Άρσεναλ Τούλα - Ροστόβ.

Μέσα σε ένα ημίχρονο, στο πρώτο, επιβεβαιώθηκαν όλα όσα γράφτηκαν στην χθεσινή στήλη. Η Ούφα επικράτησε 2-1 της Κρίλια Σοβέτοβ, με το σκορ να έχει διαμορφωθεί από το 33ο λεπτό, και πληρώθηκε ένα ακόμα ασιατικό Over σε πολύ καλή απόδοση.

Και λέω να ακολουθήσω την στατιστική και να κάνω ένα ανάλογο ποντάρισμα σήμερα στο ρωσικό πρωτάθλημα. Έχω επίσης στο μυαλό μου ότι οι καιρικές συνθήκες αυτήν την περίοδο στην συγκεκριμένη χώρα ευνοούν το θέαμα και ειδικότερα την αγωνιστική κατάσταση ποδοσφαιριστών που προέρχονται από χώρες με θερμότερο κλίμα.

Η Άρσεναλ Τούλα δεν τα κατάφερε πριν από λίγες ημέρες για το Γιουρόπα Λιγκ και ηττήθηκε 0-1 εντός έδρας από την Νέφτσι Μπακού. Ακόμα βέβαια δεν έχει κριθεί οριστικά κάτι, θα έχει την δυνατότητα να ανατρέψει την κατάσταση την ερχόμενη Πέμπτη στο Αζερμπαϊτζάν. Όπως και να χει η ευρωπαϊκή συμμετοχή είναι μία τεράστια εμπειρία για τον σύλλογο και ο κύριος στόχος είναι μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, που ισοδυναμεί με άνετη παραμονή και ένα καλό πλασάρισμα. Την πρώτη αγωνιστική είχε έρθει ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο την Ντινάμο Μόσχα και την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε σημαντικό διπλό με 3-2 επί της Κρίλια Σοβέτοβ.

Ίδια βαθμολογική συγκομιδή έχει έως τώρα και η Ροστόβ που βέβαια έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα από την σημερινή αντίπαλό της, βάσει της δυναμικής του ρόστερ. Στην πρεμιέρα λοιπόν επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Όρενμπουργκ και ακολούθησε το 2-2 κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχα, επίσης εντός έδρας. Ουσιαστικά μετέφερε και στα επίσημα παιχνίδια την εικόνα που είχε στα φιλικά, οπότε και στα δύο πιο πρόσφατα είχε επικρατήσει 2-1 της ΤΣΣΚΑ Μόσχα και είχε ηττηθεί 1-2 από το Αννόβερο.

Και οι δύο ομάδες δείχνουν ότι το χουν το γκολ αλλά επίσης δεν μπορούν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Η Ροστόβ θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη κούραση ή και πιθανό αγωνιστικό αποπροσανατολισμό της αντιπάλου της που βέβαια ως γηπεδούχος οφείλει να παίξει για την νίκη. Όπως και χθες το παιχνίδι θα γίνει με το ασιατικό Over 2.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ