Για μεσημεριανό…2.57

Για μεσημεριανό…2.57

Με το βλέμμα στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ και το ρωσικό πρωτάθλημα, ο Λάμπρος Λυριτζής καταθέτει τις στοιχηματικές του προτάσεις..

Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα μπουν 4 γκολ στο Λέβσκι Σόφια – ΑΕΚ Λάρνακα και δεν θα επιβεβαιωθεί το GG, θα έλεγα «αποκλείεται» κι όμως…Ο κυπριακός σύλλογος πανηγύρισε την πρόκριση με θριαμβευτικό τρόπο αλλά η στήλη δεν πήρε αυτό που ήθελε. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι προηγήθηκε νωρίς η φιλοξενούμενη ομάδα και ξενέρωσαν οι γηπεδούχοι. Όπως και να χει το έχω ήδη αφήσει πίσω…

Η Ροστόβ από σίγουρο…Under 2.5 στην περσινή σεζόν έχει μετατραπεί σε σύνολο που προσφέρει θέαμα και είναι και ιδιαίτερα αποτελεσματική έως τώρα. Την προηγούμενη Κυριακή επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Άρσεναλ Τούλα και έφτασε τους 7 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές. Πέτυχε τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε αγώνα μέχρι στιγμής ενώ συμπλήρωσε 5 διαδοχικά GG&Over 2.5, συνυπολογίζοντας και τα φιλικά παιχνίδια που είχαν προηγηθεί! Ιόνοβ και Σομουρόντοβ έχουν ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν, βοηθά φυσικά και η απόφαση του Κάρπιν για μία πιο επιθετική τακτική φέτος.

Σήμερα η Ροστόβ θα δοκιμαστεί στο Εκατέρινμπουργκ κόντρα στην Ουράλ. Η ομάδα του Παρφένοβ προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 0-2 από την Ντινάμο Μόσχα αλλά ως γηπεδούχος μετρά ήδη δύο νίκες. 3-2 επί της Ούφα στην πρεμιέρα και 3-0 απέναντι στην Αχμάτ Γκρόζνι για την δεύτερη αγωνιστική. Η πρόσφατη ήττα έχει πεισμώσει τους παίκτες και έχει δοθεί σύνθημα για επιστροφή στις επιτυχίες.

Πέρυσι και τα δύο παιχνίδια είχαν γκολ εκατέρωθεν, με την Ροστόβ να έχει και ιδιαίτερα θετική παράδοση απέναντι στην Ουράλ. Η εικόνα των τριών πρώτων αγωνιστικών υπόσχεται αναμέτρηση με αρκετές φάσεις και γκολ σήμερα. Το ασιατικό Over 2 αποτελεί ασφαλή και αγαπημένη επιλογή.

Στο δεύτερο μισό του Ιουνίου, Σαντόνγκ Λουνένγκ και Γκουάνγκζου Εβεργκράντε έδωσαν μεγάλη μάχη για την φάση των 16 του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ. Τελικά η δεύτερη πήρε την πρόκριση στα πέναλτι, έχοντας επικρατήσει με 2-1 εντός έδρας και έχοντας ηττηθεί 2-3 εκτός. Σήμερα θα αναμετρηθούν ξανά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, εκεί όπου η ομάδα του Καναβάρο βρίσκεται στην κορυφή αλλά καταδιώκεται από Μπεϊτζίνγκ Γκουοάν και Σανγκάη SIPG. Η αντίστοιχη του Λι Ξιάοπενγκ έχει μείνει στην 4η θέση και ρεαλιστικά είναι και η καλύτερη που μπορεί να βρεθεί στο τέλος της σεζόν.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγαλύτερο για τους φιλοξενούμενους αλλά στους γηπεδούχους υφίσταται θέμα εκδίκησης και βέβαια η 4η θέση μπορεί να αποδειχθεί σημαντική στο τέλος της σεζόν. Επιθετικά η Σαντόνγκ Λουνένγκ είναι δυνατή με Πελέ, Γκουέντες και η Γκουάνγκζου Εβεργκράντε θα παραταχθεί δίχως δύο βασικά στελέχη της στην άμυνα. Φαντάζει λογικό να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ