Πιο έτοιμη για την κούπα η Μπενφίκα

Πιο έτοιμη για την κούπα η Μπενφίκα

Ο Λάμπρος Λυριτζής στρέφει το ενδιαφέρον του στο Σούπερ Καπ Πορτογαλίας και το ντέρμπι μεταξύ Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ουράλ και Ροστόβ πρόσφεραν θέαμα και το τελικό 2-2 ήταν αυτό που ήθελε η στήλη ωστόσο η Σαντόνγκ Λουνένγκ δεν σκόραρε και χάλασε την δυάδα.

Σε διάφορες χώρες αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε την διεξαγωγή των Σούπερ Καπ. Ένα τρόπαιο που έχει χαρακτήρα γοήτρου και χρησιμοποιείται ως ένα δυνατό τεστ και από τις δύο πλευρές αλλά και ως ένα μέσο αποστολής μηνύματος εν όψει της νέας σεζόν.

Η Μπενφίκα κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, είχε καλή πορεία και στην Ευρώπη και αισιοδοξεί πως μπορεί να κάνει το ίδιο και φέτος. Η πώληση του πολλά υποσχόμενου Πορτογάλου επιθετικού Ζοάο Φέλιξ είναι σίγουρα μία σημαντική απώλεια σε αγωνιστικό κομμάτι που έφερε ωστόσο πολλά χρήματα στα ταμεία και την δυνατότητα να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές όπως ο Ισπανός επιθετικός Ραούλ ντε Τόμας. Η παραμονή του Μπρούνο Λάζι στην τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται στα συν όπως φυσικά και η ύπαρξη ενός δυνατού βασικού κορμού από πέρυσι.

Η συμπολίτισσα Σπόρτινγκ αναζητά εδώ και χρόνια την επιστροφή στην κορυφή αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί ούτε φέτος. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο με τον  Ολλανδό προπονητή Κάιζερ και υπάρχει αισιοδοξία ότι φέτος μπορεί να γίνει και πιο αποτελεσματική. Δυνατό ρόστερ αλλά όχι όσο αυτό της Μπενφίκα και με αρκετές προσθαφαιρέσεις. Δεν νίκησε σε κανένα από τα πέντε φιλικά παιχνίδια που έδωσε έως τώρα, με κύριο χαρακτηριστικό ότι επιβεβαιώθηκε σε όλα το GG&Over 2.5.

Η Μπενφίκα είχε πολύ καλή παρουσία στους πρόσφατους φιλικούς αγώνες, επικρατώντας των Γουαδαλαχάρα, Φιορεντίνα και Μίλαν. Είναι πιο δεμένη αμυντικά και έχει έναν αέρα υπεροχής έναντι των «λιονταριών της Λισαβόνας». Οι τυπικά φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν και απουσίες που ενισχύουν την πεποίθησή μου για άσο.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ