Με επιθετικές διαθέσεις στο 2.00

Με επιθετικές διαθέσεις στο 2.00

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το κουπόνι της Παρασκευής.

Η Παρτιζάν έδειξε την εμπειρία της στο χθεσινό ματς με τη Μαλάτιασπορ, πήρε τη νίκη με 3-1 και επιβεβαίωσε τον άσο του 1.95. Πάμε να δούμε τα σημερινά, όπου δεν θα ανοιχτούμε και θα πάμε σε μια επιλογή από το Μεξικό.

Εκεί η Μονάρκας υποδέχεται την Μοντερέι, όπου αμφότερες έρχονται από την πρώτη τους νίκη στη σεζόν. Οι γηπεδούχοι και στις ήττες είχαν βγάλει πολύ καλό πρόσωπο και ήταν θέμα χρόνου να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο. Έγινε αυτό μέσα στην έδρα της Πατσούκα με 2-1 και πήραν ότι άξιζαν βάσει της εικόνας τους σε αυτό το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η Μοντερέι μπορεί να είναι η πιο ακριβή ομάδα στο Μεξικό, αλλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν το έδειξε αυτό. Το έκανε απέναντι στη δυνατή Λεόν την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας, όπου γύρισε το ματς από 0-2 σε 3-2, με τρομερή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Απόψε πάει σε μια δύσκολη έδρα, με τη Μονάρκας να είναι σε ανοδική πορεία.

Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά και προσεγγίζουν τα παιχνίδια τους με επιθετική φιλοσοφία. Πιστεύω οτι δεν θα αλλάξει αυτό σήμερα και μπορούμε να δούμε γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επιλογή το g/g & over 2.5 σε τιμές διπλασιασμού.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ