Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας: Η άμυνα το κλειδί

Ατρόμητος – Λέγκια Βαρσοβίας: Η άμυνα το κλειδί

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τη Λέγια Νρσοβίας για τα προκριματικά του Eurppa League και ο Μάνος Κασσωτάκης προσεγγίζει στοιχηματικά την αναμέτρηση.

Kαλημέρα σας. Σέλτικ-Κλουζ 3-4 χθες σε ένα απίστευτο ματς, το απίστευτο δεν είναι ο αποκλεισμός της Σέλτικ αλλά ότι έμεινε στα 6 κόρνερ, το Over 6.5 κόρνερ για για τους γηπεδούχους στο 2.12 χάθηκε σαδιστικά.

Μένουμε στα κύπελλα Ευρώπης και πάμε στην αναμέτρηση Ατρόμητος-Λέγκια για τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να πάρουν το 0-0 στη Βαρσοβία αντέχοντας στην τρομερή πίεση της Λέγκια, τα πράγματα μόνο πιο εύκολα δεν θα είναι στη ρεβάνς. Ο Ατρόμητος μετρά μόλις 2 νίκες στα 8 τελευταία ευρωπαϊκά ματς στην έδρα του και θα βρει απέναντι του μια ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ φέτος σε 5 ματς στην Ευρώπη, ενώ είναι αήττητη στις 6 τελευταίες ευρωπαϊκές εξόδους της.

Η άμυνα είναι το κλειδί και για τις δύο ομάδες σε ένα ματς που δείχνει αρκετά κλειστό, δύσκολα θα ρισκάρει κάποια από την αρχή. Το «γκολ μετά το 28’» στο 1.97 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ