Αξιόλογα goal

Αξιόλογα goal

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από το κουπόνι της Πέμπτης.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!

Σπουδαία ημέρα σήμερα. Πιστοί και εμείς στο ραντεβού μας. Αφού τονίσουμε βέβαια την άνεση με την οποία επαληθεύτηκε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ την Τρίτη στο τελικό 4-0 με τη Φερεντσβάρος. Πάντα τέτοια, για να μη μας τρώει το άγχος. Μεγάλοι άνθρωποι τώρα…

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΠΛΟΒΝΤΙΦ

Μας έκανε εντύπωση πόσο δυσκολεύτηκε η Στρασμπούρ στο πρώτο παιχνίδι με την Κυπελλούχο Βουλγαρίας, Πλόβντιφ. Από το 10’ αποβλήθηκε ένας βασικός στόπερα και οι Γάλλοι στο… καπάκι προηγήθηκαν από στημένη φάση και με τον αρχηγό τους με σκορ 1-0. Είχαν φάσεις στη συνέχεια. Πολύ καλός ο γκολκίπερ Λούκοφ. Στο φινάλε η Λοκομοτίβ είχε τρελή ευκαιρία για το 1-1. Θα έκανε γερή κηδεία στους Γάλλους.

Τώρα οι Γάλλοι παίζουν στην έδρα τους. Εκεί όπου την Κυριακή περιορίστηκαν στο 1-1 με τη Μετς. Όπως με τους Βούλγαρους. Προηγήθηκαν νωρίς με 1-0, δεν επένδυσαν στην υπεροχή τους, αμέλησαν να σκοράρουν δεύτερο γκολ. Ήρθε το 1-1 άμεσα στην αρχή του β’ μέρους και στο τέλος η Μετς είχε και δοκάρι. Στο 3-5-2 η ομάδα του Λορΐ, που έχει μόνο αυτό το ένα ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα. Χτύπησε ο μέσος Φοφανά, είναι αμφίβολος.

Φάνηκε επιρρεπής στα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα η γηπεδούχος ομάδα. Κόντρα στη Λοκομοτίβ δεν είναι να την υποτιμήσει κανείς. Οι Βούλγαροι έφεραν στο πρωτάθλημα ισοπαλία 1-1 με τη Λουντογκόρετς και γενικότερα, σε 5 ματς, είναι στους 10 βαθμούς (3-1-1) και με 14 γκολ στα υπέρ τους. Στα 4 γκολ ο Καραγκαρέν, στα 3 ο Ίλιεφ και δεν έχει ξεκινήσει καν να σκοράρει το βαρύ πυροβολικό, ο Σλοβένος Όζμπολτ.

Η Στρασμπούρ είναι το φαβορί. Αλλά δεν είπαμε το κυριότερο. Η Λοκομοτίβ δεν έχει να χάσει τίποτα απολύτως. Θα παίξει ανοιχτά, θα κυνηγήσει το γκολ. Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες.

ΕΛΣΙΝΚΙ – ΡΙΓΑ

Νωρίς θα γίνει το ματς της Ελσίνκι με τη Ρίγα. Αμφότερες ομάδες οι οποίες «κατέβηκαν» από το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 1-1 έμεινε το πρώτο παιχνίδι. Νωρίς προηγήθηκε η φινλανδική ομάδα (7’), αργά ισοφάρισαν οι Λετονοί (81’).

Αμφότερες εν μέσω αγωνιστικής δράσης. Η Ελσίνκι είναι 5η στη στο πρωτάθλημά της. Σίγουρα ανεβασμένη από τον Ιούνιο και μετέπειτα. Σε 11 επίσημα ματς ηττήθηκε μόνο από τον Ερυθρό Αστέρα, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στη ρεβάνς αυτής της ήττας, οι Φινλανδοί νίκησαν με 2-1 και λίγο έλειψαν στο τέλος να προλάβουν και το κόλπο γκρόσο. Η πρωτοπόρος στη Λετονία, Ρίγα έμεινε στα «κουλουράκια» με την Ντάνταλκ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως, μετράει 3 σερί goal.

Πρέπει να σκοράρει, θα βγει στην επίθεση, από την άλλη, βγάζει κάτι καλό εντός έδρας η Ελσίνκι. Περιμένουμε άλλο ένα goal από τις δύο ομάδες.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ