«Πράσινη» θετική αρχή

«Πράσινη» θετική αρχή

Ο Άλκης Τσαβδαράς παρακολουθεί τα ματς της αγαπημένης του Bundesliga και καταθέτει τις στοιχηματικές προτάσεις του.

Άρχισε η Bundesligaaaaaaaaaaaaaaa. Και με ωραία έκπληξη. Goal στο Μπάγερν – Χέρτα η πρόταση στις αναλύσεις στο foxbet.gr. Μια χαρά ήμασταν. Ζήσαμε και την περιπέτεια στου Χαριλάου με το Άρης – Μόλντε, ανακτήσαμε δυνάμεις και πάμε για το πρώτο γερό Σάββατο με την κορυφαία κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Είναι το βασικό σημείο στην Bundesliga. Η Βέρντερ είναι σε άλλο επίπεδο από τη Φορτούνα. Πέρυσι στο τσακ δεν βγήκε στην Ευρώπη, εφέτος μπορεί να έχασε τον Κρούζε, εντούτοις έχει λύσεις στο θέμα του γκολ. Η πρωτοβουλία που δίνουν στον Οσάκο είναι σημαντική και αυτός την αξιοποίησε και με το παραπάνω. Κέντρο δυνατό, άμυνα δεμένη πλέον με τον Τοπράκ που ήρθε από την Ντόρτμουντ. Θετική παράδοση με τη Φορτούνα.

Η Ντίσελντορφ δεν θα είναι ίδια με πέρυσι. Άνετη παραμονή, πάντα, ωστόσο, η δεύτερη χρονιά στην κατηγορία είναι πιο δύσκολη. Το ξέρει καλά ο έμπειρος Φρίντχελμ Φούνκελ. Ενίσχυση έτσι κι έτσι. Οι δύο καλύτεροι φορ έφυγαν, Λουκεμπάκιο και Ραμάν. Ο Κοβνάτσκι είναι τραυματίας. Δεν έμειναν και πολλοί για το θέμα γκολ σήμερα στο ματς.

Αμυντικά έχει κάποια κενά, γενικά έχει σημαντικές απουσίες. Θα παίξει στην κόντρα, είναι καλή σε αυτό, αλλά πλέον είναι διαβασμένες οι αντίπαλες ομάδες. Η Βέρντερ μπορεί τη νίκη χάρη και στον πανέξυπνο κόουτς της, Φλόριαν Κόφελντ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Από τη μία η Λεβερκούζεν, από την άλλη η Πάντερμπορν. Κοινό σημείο. Φουλ επίθεση. Και οι δύο ομάδες παίζουν με το ίδιο στιλ. Μη σας κάνει εντύπωση. Η Πάντερμπορν είναι νεοφώτιστη. Ανέβηκε ως 2η της Τσβάιτε Λίγκα. Σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία της στο κορυφαίο αυτό πρωτάθλημα, θα παίξει με το στιλ που ανέβηκε. Που σημαίνει. Τεσσερα εμείς, τρία εσείς. Μπαλίτσα και ότι γίνει. Ούτε σκοπιμότητες, ούτε τίποτα.

Η Λεβερκούζεν είναι φουλ ενισχυμένη και καλά έκανε. Ειδικά στο δημιουργικό κέντρο με Ντεμιρμπάι και Αμΐρι ανέβηκε επίπεδο και θα ανέβει σκαλοπάτι. Θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, έπρεπε να δυναμώσει το ρόστερ της. Ο Μπέιλι ξεχώρισε στην προετοιμασία και κερδίζει ξανά θέση βασικού. Έχει κόσμο, παρά τη φυγή του Μπραντ. Καλή ομάδα ούτως ή άλλως.

Εν αρχή αυτής της σεζόν, προβλέπουμε αρκετά γκολ και από τις δύο πλευρές και έτσι το σκορ θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, όσο και να δυσκολευτεί στην αρχή η Μπάγερ.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ