Μπορούν να το κλέψουν…

Ουάσιγκτον Νάσιοναλς και Φιλάδέλφια Φίλις κοντράρονται για το αμερικάνικα πρωτάθλημα μπέιζμπολ και ο Ηλίας Πρίφτης προσεγγίζει στοιχηματικά την αναμέτρηση.


Μπορούν να το κλέψουν… | to10.gr

Οι Νάσιοναλς υποδέχονται τους Φιλαδέλφια Φίλις στην πρώτη αναμέτρηση αυτής της μίνι σειράς. Οι Φίλις προέρχονται από την ήττα απέναντι στην Ατλάντα με το απογοητευτικό 15-1 στο τελευταίο παιχνίδι της μεταξύ τους μίνι σειράς.

Η ομάδα της Ουάσινγκτον από την μεριά της κέρδισε με 15-5 την ομάδα της Αριζόνα και έτσι έκανε split την δική της μίνι σειρά. Για τους Φίλις θα ξεκινήσει ο Αριέτα ενώ για τους Νάσιοναλς ο Κόρμπιν με 3.58 ERA και 33 strikeouts απέναντι στην ομάδα των Φίλις.

Και οι δύο starters δεν παίζουν καλά τελευταία. Ο Κόρμπιν έχει επιτρέψει 20 ρανς σε μόλις 12,2 ίννινγκς. Από την μεριά του, ο Αριέτα έχει επιτρέψει 13 ρανς στα τελευταία 15,2 ίννινγκς στα οποία έχει αγωνιστεί. Η λογική δείχνει Φίλις αλλά το «φεγγάρι» είναι με τους Νάσιοναλς. Εντός έδρας ο Κόρμπιν έχει ρεκόρ 3-1 με 2.32 ERA. Με τον Αριέτα να «χάνει κάποια λάδια» τον τελευταίο καιρό θα πάω με τους Νάσιοναλς, οι οποίοι μπορούν να κλέψουν αυτή την αναμέτρηση.

Πηγή: bet-hoven.net

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο