Μπορούν να το κλέψουν…

Μπορούν να το κλέψουν…

Ουάσιγκτον Νάσιοναλς και Φιλάδέλφια Φίλις κοντράρονται για το αμερικάνικα πρωτάθλημα μπέιζμπολ και ο Ηλίας Πρίφτης προσεγγίζει στοιχηματικά την αναμέτρηση.

Οι Νάσιοναλς υποδέχονται τους Φιλαδέλφια Φίλις στην πρώτη αναμέτρηση αυτής της μίνι σειράς. Οι Φίλις προέρχονται από την ήττα απέναντι στην Ατλάντα με το απογοητευτικό 15-1 στο τελευταίο παιχνίδι της μεταξύ τους μίνι σειράς.

Η ομάδα της Ουάσινγκτον από την μεριά της κέρδισε με 15-5 την ομάδα της Αριζόνα και έτσι έκανε split την δική της μίνι σειρά. Για τους Φίλις θα ξεκινήσει ο Αριέτα ενώ για τους Νάσιοναλς ο Κόρμπιν με 3.58 ERA και 33 strikeouts απέναντι στην ομάδα των Φίλις.

Και οι δύο starters δεν παίζουν καλά τελευταία. Ο Κόρμπιν έχει επιτρέψει 20 ρανς σε μόλις 12,2 ίννινγκς. Από την μεριά του, ο Αριέτα έχει επιτρέψει 13 ρανς στα τελευταία 15,2 ίννινγκς στα οποία έχει αγωνιστεί. Η λογική δείχνει Φίλις αλλά το «φεγγάρι» είναι με τους Νάσιοναλς. Εντός έδρας ο Κόρμπιν έχει ρεκόρ 3-1 με 2.32 ERA. Με τον Αριέτα να «χάνει κάποια λάδια» τον τελευταίο καιρό θα πάω με τους Νάσιοναλς, οι οποίοι μπορούν να κλέψουν αυτή την αναμέτρηση.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ