Δεν είναι Άγιαξ αλλά σκοράρει εύκολα

Δεν είναι Άγιαξ αλλά σκοράρει εύκολα

Ο Λάμπρος Λυριτζής προσεγγίζει στοιχηματικά την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League.

Από ένα ημίχρονο είχαν Τσάρλτον και Νότιγχαμ Φόρεστ. Κατά πολύ ανώτερη στο πρώτο μέρος η γηπεδούχος, οπότε και άνοιξε το σκορ, ανέβασε αισθητά την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος η φιλοξενούμενη, πίεσε και ισοφάρισε, όπως ήθελα ώστε να πληρώσει το GG.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε με το παράπονο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντραρε στα ίσα τον Άγιαξ και στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης θεωρούν ότι θα μπορούσαν να είχαν πάρει και την πρόκριση αν τύχαιναν καλύτερης αντιμετώπισης από τον διαιτητή στην ρεβάνς. Επόμενη πρόκληση, Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η περσινή πρωταθλήτρια Σλοβακίας παρουσιάστηκε ανέτοιμη στις αρχές Ιουλίου, όταν και κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Σούτγιεσκα στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ με συνέπεια να ηττηθεί. Δεν τα έβαψε μαύρα ωστόσο. Ανέβασε την απόδοσή της από αγώνα σε αγώνα και ακολούθησαν δύο προκρίσεις επί των Φερονικέλι και Ντάνταλκ με τέσσερις νίκες! Παράλληλα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο σλοβακικό πρωτάθλημα με πέντε νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές και έχοντας πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι! Προφανώς και δεν πρόκειται για κάποια ομάδα φόβητρο, ωστόσο είναι καλοδουλεμένο σύνολο με επιθετική τακτική και χωρίς κόμπλεξ απέναντι σε ισχυρότερους αντιπάλους.

Ο ΠΑΟΚ έχει δυνατό ρόστερ και φέτος και βέβαια χρειάζεται την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για πολλούς λόγους. Δεν έχουν προκύψει νέα προβλήματα για τον Αμπέλ Φερέιρα και αναμένεται να δούμε πάνω-κάτω τα ίδια πρόσωπα που χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στον Άγιαξ. Ο Δικέφαλος του Βορρά γνωρίζει πως το πιο σημαντικό απόψε είναι να πάρει θετικό αποτέλεσμα με γκολ και όχι απλά να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Από τα φιλικά έως σήμερα ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει ευχέρεια στο σκοράρισμα αλλά και αδυναμίες στην άμυνα, όταν αυτή δεχθεί πίεση. Η Σλόβαν δεν έχει φυσικά το ίδιο ρόστερ με αυτό του Άγιαξ αλλά από την πλευρά της ποντάρει στο δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι και όχι στην άμυνα. Θα δούμε λοιπόν δύο ομάδες που έχουν επιθετικές αρετές και στόχο το γκολ. Με το Over 2.5 αρκετά ψηλά θα γίνει παιχνίδι με το ασιατικό Over 2.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ