Με τα γκολ σε Αργεντινή και Μεξικό

Με τα γκολ σε Αργεντινή και Μεξικό

Ο Αντώνης Κόκκινος κινείται σε... λάτιν ρυθμούς και καταθέτει τις στοιχηματικές του προτάσεις από τα πρωταθλήματα της Αργεντινής και του Μεξικού.

Ο ΠΑΟΚ τα έκανε… μούσκεμα στη Σλοβακία, αδίκησε τον εαυτό του και τώρα τρέχει ενόψει ρεβάνς. Για την ΑΕΚ είχα κακό προαίσθημα, αλλά απέφυγα να την κοντράρω. Τελικά ηττήθηκε πολύ εύκολα και χτύπησαν πολλά… καμπανάκια με την άθλια εμφάνιση της. Η Παρτιζάν έφερε τούμπα το ματς με τη Μόλντε και επιβεβαίωσε το over 2.5. Στα ίδια έμεινε η στήλη λοιπόν. Πάμε να δούμε τα σημερινά, με Αργεντινή και Μεξικό στο πρόγραμμα.

Η Σαν Λορένσο έχει ξοδέψει πάρα πολλά λεφτά για μεταγραφές φέτος, προκειμένου να ενισχυθεί και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στις πρώτες θέσεις του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Ο Πίτσι στον πάγκο είναι ικανότατος προπονητής, έχουν έρθει καλοί παίκτες κυρίως από τη μέση και μπροστά, που την έχουν ανεβάσει επίπεδο. Έκανε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όπου σκοράρει άνετα, αλλά δεν κρατάει εύκολα το μηδέν, καθώς δέχεται φάσεις. Είναι λογικό, διότι «χτίζεται» ακόμα η «σικλόν».

Η Άρσεναλ Σαραντί από τη πλευρά της, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το φετινό πρωτάθλημα, με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, όπου μάλιστα δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Η «νεοφώτιστη» είναι εξαιρετική μέχρι στιγμής και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Δεν θα είναι εύκολο αυτό, αν αναλογιστεί κανείς τη δυναμική της Σαν Λορένσο και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δεχθεί το πρώτο γκολ για φέτος.

Πάω στο Μεξικό, εκεί όπου η Σάντος Λαγκούνα έρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, έπειτα από το εκρηκτικό της ξεκίνημα με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Θέλει να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα και στην έδρα της μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είναι πανίσχυρη, με τρεις νίκες και δέκα γκολ στο ενεργητικό της. Αναμένεται να μπει και πάλι πολύ επιθετικά, κόντρα σε μια Μοντερέι που αρχίζει να αποδίδει επιτέλους σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Έχει μπόλικη ποιότητα από τη μέση και μπροστά, κάτι που με κάνει να πιστεύω ότι θα δούμε ματς με ρυθμό, φάσεις και γκολ. Είναι ποιοτικές οι δύο ομάδες, με ικανούς σκόρερ και όχι τόσο σταθερές άμυνες όταν πιεστούν.

Συνοψίζοντας λοιπόν, θα κρατήσω τα γκολ εκατέρωθεν στο ματς της Άρσεναλ Σαραντί με την Σαν Λορένσο, τα οποία παίζουν σε τιμές διπλασιασμού.

Στο Μεξικό, Σάντος Λαγκούνα και Μοντερέι υπόσχονται γκολ και θέαμα όπως αγωνίζονται και για αυτό θα στραφώ στο over 2.5, που είναι υποψιασμένο πάντως στο 1.75.

 

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ