Το τελευταίο βήμα

Το τελευταίο βήμα

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι.

Kαλημέρα σας. Το Over 2.5 κόρνερ για τη Χαρτς στο 2.22 ήρθε την Κυριακή, αφού η ομάδα του Εδιμβούργου κέρδισε 3 κόρνερ, όσα θέλαμε, ήρθαν όμως σχετικά νωρίς (στο 62’) στην ήττα της με 3-1 στο «Σέλτικ Παρκ».

Πάμε στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας-Γιούνγκ Μπόις. Το 2-2 της Ελβετίας δίνει μεγάλο προβάδισμα στους Σέρβους που ισοφαρίστηκαν με αμφισβητούμενο πέναλτι. Αυτό ήταν και τα μοναδικό από τα 6 τελευταία παιχνίδια τους στην Ευρώπη που δεν έμεινε στα 2-3 γκολ, αλλά δεν θα πάμε στην αγαπημένη μας επιλογή αυτή τη φορά.

Ο Αστέρας είναι έτοιμος να τελειώσει τη δουλειά, να κάνει το τελευταίο βήμα για να βρεθεί στους ομίλους κι είναι πολύ δυνατός στην έδρα του. Οι Ελβετοί οφείλουν να σκοράρουν δεν αποκλείεται το ματς να ανοίξει, οι Σέρβοι θα βρουν χώρους, μπορούν να φτάσουν στη νίκη.

Οι Ελβετοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μόνο εύκολο αντίπαλο δεν αποτελούν. Εκτιμώντας ότι οι Σέρβοι μπορούν στη χειρότερη περίπτωση να αποφύγουν την ήττα στην δυνατή έδρας τους θα πάρουμε την ασφάλεια του 1 DNB με την απόδοση στο 1.80 διόλου ευκαταφρόνητη.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ