Ψάχνοντας σταθερότητα και… ασφάλεια

Ψάχνοντας σταθερότητα και… ασφάλεια

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το κουπόνι της Τρίτης.

Kαλημέρα σας. Το Over 5.5 κόρνερ για τους Ρέιντζερς στο 1.75 ήρθε σχετικά εύκολα την Κυριακή, 8 κόρνερ κέρδισαν οι «Τζερς» στην εντός έδρας ήττα τους από τη Σέλτικ με 2-0.

Πάμε στη Nάσιοναλ (πρών Κόνφερεςν) της Αγγλίας για την αναμέτρηση Νος Κάουντι-Σόλιχαλ. Η Κάουντι είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της εκτός επαγγελματικών κατηγοριών, μεγάλο το σοκ για την αρχαιότερη επαγγελματική ομάδα στην Αγγλία. Υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Λιγκ 2 η άμεση επάνοδος είναι ο μεγάλος στόχος, μόνο εύκολος δεν είναι. Απέκτησε διοικητική σταθερότητα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, έγιναν πολλές και καλές μεταγραφές, την τελευταία στιγμή όμως. Ψάχνει χημεία και αγωνιστική σταθερότητα, πάνω που πήγε να φτιάξει μομέντουμ έχασε 3-1 στην έδρα της Γέοβιλ, δεν ήταν κακή, έκανε φάσεις, μπορούσε να αποφύγει την ήττα. Θα βρει απέναντι της απόψε την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και το κακό γι αυτήν είναι ότι η Σόλιχαλ Μουρς έρχεται από τρεις σερί ήττες.

Από πρωτοπόρος βρέθηκε 7η η ομάδα του Τιμ Φλάουερς, το κακό σερί κάποιο στιγμή θα σταματήσει, για την ώρα η Κάουντι δείχνει να μπορεί να το εκμεταλλευθεί. Με μόλις δύο νίκες σε 8 ματς όμως είναι ανάξια εμπιστοσύνης, όπως προαναφέραμε ψάχνει χημεία και σταθερότητα, εμείς θα ψάξουμε… ασφάλεια. Εκτιμώντας ότι μπορεί τουλάχιστον να αποφύγει την εντός έδρας ήττα θα στραφούμε στο 1 DNB του 1.75.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ