Μία κλάση πάνω οι «πλάβι»

Μία κλάση πάνω οι «πλάβι»

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από το Μουντομπάσκετ.

Αρχίζει αύριο η τρίτη αγωνιστική της πρώτης φάσης των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό της Σερβίας με την Ιταλία.

Οι δύο ομάδες είναι στο 2-0 και έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς οι Φιλιππίνες και η Αγκόλα δεν μπορούσαν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση. Οι Σέρβοι είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίου και σίγουρα θέλουν να προκριθούν στην επόμενη φάση έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Θεωρώ ότι το ρόστερ τους είναι πολύ πιο γεμάτο από το αντίστοιχο της Ιταλίας, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να φτάσουν εύκολα στη νίκη, καλύπτοντας το χάντικαπ των 12.5 πόντων.

Από εκεί και πέρα, θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Τυνησίας με το Πουέρτο Ρίκο, έναν «τελικό» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Σαλάχ Μεϊρί είναι η… κολόνα των Αφρικανών, καθώς παίρνει πολλές από τις επιθέσεις της ομάδας, τόσο από τη ρακέτα, όσο και από την περιφέρεια. Πιστεύω ότι σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι θα σκοράρει πάνω από 16.5 πόντους και έτσι θα ποντάρω το over στο 1.87.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ