Χειρότερα δεν γίνεται

Χειρότερα δεν γίνεται

Η ποδοσφαιρική δράση της ημέρας περιορίζεται για άλλη μια φορά σε επίπεδο εθνικών ομάδων και ο Αλκης Τσαβδαράς καταθέτει τις προτάσεις του.

Η Αστόρια Βάλντορφ δεν δικαίωσε το ρόλο του φαβορί το Σάββατο και έμεινε στο 0-0 με την Γκίσεν. Άνετο Over 3,5 στο Γιέντελο – Χόλσταϊν Κίελο (3-1 στο ημίχρονο), ενώ τα κορίτσια της Ατλέτικο άργησαν να μας επαληθεύσουν το στοίχημα με την Ουέλβα, αλλά το γκολ στο 70’ και βάλε, ήταν σωτήριο.

Προκριματικών, η συνέχεια…

ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Ήταν περίεργο που και το πρώτο μεταξύ τους ματς, στη Σλοβακία, έληξε με νίκη των γηπεδούχων με σκορ 2-0. Ανώτερη η Ουγγαρία, είχε τις ευκαιρίες τους, χωρίς, ωστόσο, να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Έκτοτε βέβαια τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για τις δύο ομάδες.

Η Ουγγαρία μετρά τρεις σερί νίκες. Και κυρίως εντός έδρας φαίνεται απόλυτα πειστική στο παιχνίδι της. Διότι όταν νικάς Κροατία (2-1) και Ουαλία (1-0), τότε δεν έχει να φοβάται τη νέα μάχη με τη Σλοβακία. Η οποία ηττήθηκε στην Ουαλία με σκορ 1-0, αλλά ακόμα χειρότερα, το Σάββατο διασύρθηκε εντός έδρας από τους Κροάτες με 4-0. Φάνηκε εντελώς ανοργάνωτη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Χειρότερα δεν μπορεί να παίξει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι για τέτοια αποτελέσματα. Ούτε ξέχασε πως να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ποιοτικό σύνολο. Απλά είναι να της… κάτσει και το ματς.

Η Ουγγαρία έχει υπέρ της, τις αποδόσεις για τη νίκη. Περιμένουμε, πάντως, και μία απάντηση από τη Σλοβακία. Γκολ θα πετύχουν αμφότερες. Και το goal είναι σε δελεαστική τιμή.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ U21 – ΑΡΜΕΝΙΑ U21

Δύσκολος ο 1ος προκριματικός όμιλος στις Ελπίδες. Στο ίδιο… καζάνι βρίσκονται Ιταλία, Σουηδία, Ιρλανδία και Ισλανδία. Περνάει ο πρώτος του ομίλου, ο καλύτερος 2ος και οι υπόλοιποι 2οι παίζουν μπαράζ. Δύσκολα τα πράγματα. Η Ισλανδία έκανε το αυτονόητο και ξεκίνησε με το 3-0 κόντρα στο Λουξεμβούργο (όλα τα γκολ στο β’ ημίχρονο). Η Αρμενία ηττήθηκε με 1-0 στην Ιρλανδία. Σφιχτό ματς.

Στον προκριματικό όμιλο 2019, η Αρμενία ηττήθηκε 2-1 από την Αυστρία, απέσπασε ισοπαλίες σε Σερβία, Ρωσία, ΠΓΔΜ και νίκησε φυσικά το Γιβραλτάρ με σκορ 3-0. Δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Όπως και η μεγάλη Εθνική, έτσι και αυτή βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο. Λογικό το σενάριο να κρατήσει αντίσταση για αρκετή ώρα, εντούτοις η ανωτερότητα της Ισλανδίας θα «μιλήσει» κάποια στιγμή. «Άσος» με χαμηλό σκορ.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ