Θα τα βάλουν μαζεμένα απόψε…

Θα τα βάλουν μαζεμένα απόψε…

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το σημερινό κουπόνι.

Συναρπαστικό παιχνίδι χθες στην Λιουμπλιάνα και λύτρωση στην εκπνοή για την Σλοβενία αλλά και την στήλη χάρη στην κεφαλιά του Βέρμπιτς. Καλά έχουν πάει τα προκριματικά για το EURO 2020, έχει χτιστεί ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων επιλογών και βέβαια δεν υπάρχει λόγος για να σταματήσει.

Στον 8ο όμιλο έχει δημιουργηθεί τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή έπειτα από 5 αγωνιστικές. Γαλλία, Τουρκία και Ισλανδία έχουν συγκεντρώσει 15 βαθμούς και η μάχη αναμένεται με ενδιαφέρον. Η Γαλλία έχει εύκολη αποστολή απόψε, υποδεχόμενη την Ανδόρα, δύσκολο το έργο της Ισλανδίας στην έδρα της Αλβανίας.

Η Τουρκία είναι το φαβορί απόψε στο Κισινάου κόντρα στην Μολδαβία αλλά θα χρειαστεί να είναι πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με το προηγούμενο Σάββατο όταν και φιλοξένησε την Ανδόρα. Η ομάδα του Γκιουνές χρειάστηκε γκολ του Τουφάν στο 89ο λεπτό για να αποφύγει μία τεράστια γκέλα, σε ένα παιχνίδι βέβαια που είχε πολλά σουτ εντός εστίας. Η Μολδαβία από την πλευρά της ηττήθηκε 0-3 από την Ισλανδία στο Ρέικιαβικ, ένα αποτέλεσμα που πλήρωσε την επιλογή στο χάντικαπ υπέρ των Σκανδιναβών.

Οι Μολδαβοί δεν βγάζουν τίποτα καλό στον αγωνιστικό χώρο, είχαν μακρινό ταξίδι και τον Μάρτιο είχαν ηττηθεί με 0-4 από την Τουρκία στο Εσκισεχίρ. Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν την γκέλα με την Ανδόρα και απόψε μπορούν να βάλουν μαζεμένα όσα έχασαν το Σάββατο. Έχει ρίσκο το χάντικαπ υπέρ της Τουρκίας αλλά για αυτό και η απόδοση στο διπλό εκτοξεύεται.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ