Έχει αποδείξει ότι είναι πιο δυνατή

Έχει αποδείξει ότι είναι πιο δυνατή

Οι προτάσεις του Νίκου Καπίρη από το κουπόνι του τένις.

Μετά την ολοκλήρωση του Αμερικανικού όπεν, η σεζόν του τένις για πολλούς παίκτες συνεχίζεται στην Ασία. Αυτές τις ημέρες στην Κίνα διεξάγεται το τουρνουά σκληρής επιφάνειας της Ζενγκζού και εκεί θα αναμετρηθούν η Κίκι Μπέρτενς με την Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Πρόκειται για τη φάση των “16”, ενώ σχετικά με τις ώρες διεξαγωγής, η Κίνα δεν είναι ότι καλύτερο για την Ελλάδα, αφού η δράση ξεκινά αρκετά νωρίς. Υπολογίστε πως το συγκεκριμένο ματς που ξεκινά το μεσημέρι είναι το τελευταίο του προγράμματος για την Πέμπτη. Μπέρτενς και Τομλιάνοβιτς δεν ικανοποίησαν στη Νέα Υόρκη και τώρα αναζητούν κάτι καλό στην Ζενγκζού.

Είναι μια καλή σεζόν για τη Μπέρτενς, με 4 τελικούς εκ των οποίων οι δύο κερδισμένοι. Έχει αστάθεια και είναι επιρρεπής σε λάθη που της κοστίζουν, αλλά συνολικά είναι ανώτερη παίκτρια από την Τομλιάνοβιτς. Η Ολλανδή έχει 2/2 απέναντι στην Αυστραλή και σε κάθε περίπτωση είχαμε 3 σετ. Σε αυτά τα 6 σετ που έχουν δώσει, η Μπέρτενς έχει δύο με σκορ 6/1 και ένα με 6/2. Όταν έχασε σετ ήταν οριακά, στο 7/6 και το 6/4. Από την δική της απόδοση θα κριθεί το ματς και είναι φαβορί (1.45 – 2.70).

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ