Χαώδης η διαφορά

Χαώδης η διαφορά

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από το γυναικείο ποδόσφαιρο.

Η Γιουβέντους έχασε σημαντικές φάσεις για το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Άξιζε την πίστη μας στις Ιταλίδες, εντούτοις χάθηκε το ποντάρισμα στις λεπτομέρειες. Το βράδυ έγινε κόλπο γκρόσο από την επικίνδυνη Μπρένταμπλικ. Προηγήθηκε 2-1 μέχρι το 78’ η Σπάρτα, αλλά μέσα σε τρία λεπτά έγινε η ανατροπή. Χάθηκε μία σούπερ απόδοση. Κρίμα.

Επιμένουμε στα κορίτσια του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΛΟΥΓΚΑΝΟ (Γ) – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. (Γ)

Μεγάλη έκπληξη η παρουσία της Λουγκάνο από την Ελβετία στη φάση των «64» στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών. Ήρθε 2η στο πρωτάθλημα πίσω από την υπερ-δύναμη Ζυρίχη. Και έχει την τύχη-ατυχία να μπει απευθείας στη συγκεκριμένη φάση, μάλιστα με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ανάλογο ήταν και το ξεκίνημά της στην εφετινή σεζόν. Η ομάδα έκανε πέρυσι την υπέρβαση και τώρα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Αλλά δεν είναι η ομάδα που θα αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο για τη Μάντσεστερ Σίτι. Κι ας έχει το πρώτο ματς στην έδρα της, κι ας υπάρχει και η ρεβάνς.

Η Σίτι είναι ακόμα πιο δυνατή από πέρυσι. Πρόκειται για ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο στην Αγγλία, ενώ τερμάτισε στο -7από την υπερ-δύναμη Άρσεναλ. Είναι το νο 2 στην Αγγλία. Σούπερ απώλεια φυσικά η διεθνής Νικίτα Πάρις, των 19 γκολ πέρυσι. Αλλά διαθέτει ακόμα υλικό, ικανό να διαλύσει τη Λουγκάνο και την κάθε Λουγκάνο. Η δημιουργική Στάνγουεϊ, η Σκωτσέζα φορ Γουέιρ, η στόπερ Χάουτον που σκοράρει συχνά πυκνά.

Νίκησε προ ημερών με 1-0 τη Γιουνάιτεντ, μπροστά σε 31.213 κόσμο στο Έτιχαντ. Εξαιρετική και η 19χρονη γκολκίπερ Ρόμπακ.

Ο κόουτς Κάσινγκ τόνισε πως: «βλέπω την πιο διψασμένη Σίτι των τελευταίων ετών». Αυτό μας «κάνει». Νίκη επί της Λουγκάνο, με υψηλό σκορ και χάντικαπ που μπορεί να καλύψει.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ