Η αναστάτωση φέρνει… 1.80

Η αναστάτωση φέρνει… 1.80

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.

Καλά πήγαν σε γενικές γραμμές οι εθνικές και γενικά μέσα στη διακοπή των πρωταθλημάτων. Τώρα επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς και πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το σημερινό πρόγραμμα. Να τονίσω ότι αυτό το ΠΣΚ το θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολο, κυρίως για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς είναι μετά από εθνικές και πριν από πρεμιέρα ομίλων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Οπότε με προσοχή και σύνεση θα πορευθούμε.

Θα πάω στο Μεξικό και στο ματς της Πουέμπλα απέναντι στην Ατλέτικο Σαν Λουίς, όπου εκεί πιστεύω θα παίξει ρόλο η έδρα, μεταξύ άλλων. Η Πουέμπλα από τη στιγμή που ήρθε ο Ρεϊνόσο στην άκρη του πάγκου, μετράει δύο ισοπαλίες και μια νίκη, όπου είναι εμφανώς βελτιωμένη και η λογική λέει ότι μέσα στη διακοπή, κατάφερε να δουλέψει ακόμα περισσότερο με την ομάδα του.

Στηρίζει πολλά στην βοήθεια του κοινού της και χρειάζεται τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις επικίνδυνες θέσεις. Απέναντι της έχει μια «νεοφώτιστη» ομάδα που ξεκίνησε πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα, αλλά η διοίκηση αποφάσισε αιφνιδιαστικά να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες της ούτε καν που περίμεναν να φύγει ο Σόσα και του έστελναν μηνύματα, ότι ήταν άδικο όλο αυτό που έγινε. Νέος κόουτς ο Λόπες, που πρέπει να πείσει άμεσα με το έργο του και να κερδίσει κυρίως τους νέους παίκτες του.

Πιστεύω λοιπόν ότι η αιφνιδιαστική αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Σαν Λουίς θα παίξει αρνητικό ρόλο, έστω τώρα στο ξεκίνημα και η ανεβασμένη Πουέμπλα θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Θα πάω στο 1 DNB και θα στηρίξω την έδρα.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ